"Не мога да издържа! Достатъчно Ибиса!": Местните напускат острова, отвратени от туристите

Туризмът лишава жителите на острова от възможността за нормален живот, твърдят активисти

Обратно в новината

Коментари - "Не мога да издържа! Достатъчно Ибиса!": Местните напускат острова, отвратени от туристите | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ибиса в Иберия, вероятно ходят да ядат курабии като мезе с коняк Курвоазие, любимият на Наполеон. Е рано или късно омръзва, хахаха

а сега да видите как ние се чувстваме със селяните в София...

По голямо село от Софето има ли ве каун.

Селяните,както казваш ти,са твойте пра– родители,заселили се в София преди много време.София е основана и създадена от селяни,така че недей да плюеш.И тези селяни работят и правят нещо за града,Ти какво правиш?! Сочиш с пръст! Срам за тебе!

Ако ги няма "селяните" в София ще ми ядеш дедовия понеже няма да има и бизнес и ще работиш за 500 лева на месец, а ако ги няма селяните въобще тогава пак ще ядеш дедовия понеже на плочките в офиса не може да произведеш храна. Всичките хранителни продукти за умрелия град ги докарват "селяните" с камионите от лошата провинция и от чужбина. Затова най-добре ще е София да я оградят с ограда и КПП-та и там да си останете "гражданите" и "столичаните", а оттам да изкарат всички министерства, институции и фирмени централи. Никакво влизане и никакво излизане - там да си стоите. За една година ще умрете от глад и мизерия.

Софиянци образуват най-много туристически "смрад и отврат". Единствено македонците ги бият по наглост и простотия.

Първо софиянци са си виновни сами за дереджето! Имам предвид софиянци, поне 4-то поколение родено там! А не врчански простаци и македонски педермета, населили преди 50-60 години територията и сега надуват балона! софиянци искат всичко да е в софия, ами за другите в странат - какво остава? За това дърпате всичко, и умно и боклук! Най-вече последнотоЧ Халал да ви е!