Норвегия ограничава достъпа на руски туристи

Туристическите визи ще бъдат все по-трудно начинание за руските граждани

Обратно в новината

Коментари - Норвегия ограничава достъпа на руски туристи | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците в Европа ВЕЧЕ лепят върху руските номера на колите си , стикери с украинското знаме. youtube.com/watch?v=DFFtbCLMRYg https://youtu.be/OGGoO0_6Zf0 В Германия руснаците покриват двуглавите си паспорти с корици с тризъбци, за да не предизвикат гнева на местните жители. Не е ли срамно да си руснак? ... След началото на „СВО“ руснаците в чужбина се държат по тихо от трева и по-ниско от водата. Нормалните руснаци изпитват „испански срам“, а побойникът трепери от страх.

Сега да си руснак е по-лошо от това да си циганин. Първо, митът за величието на руския народ се срина, след това за интелигентността на руския народ, и след 24 февруари възникна въпросът: това изобщо хора ли са? … РУСИТЕ ИБУТ дори в НОРВЕГИЯ , БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПУТИН: „Ние не обменяме пари с такива паспорти“: руски турист беше поставен на мястото си в Норвегия „Топло посрещане“ очакваше руснака още на летището. Руски туристи се оплакват от санкции срещу тях в европейските страни. Един от руските граждани пристигнал в Осло , Норвегия, където щял да обмени евро за местна валута. На руснака обаче е отказана парична транзакция, след като е видял паспорта му.

От какъв зор да ходиш в Норвегия. Отвратителен климат и ужасно скъпо. Норвежците пък на какво се правят. В Осло е пълно с мюсюлмански циганьори. Те да не би да са по приемливи. Руснаците поне са християни. Ами дръжте си ислямската паплач там.

Норвегия е една от най красивите страни в света. Там туризма е на почит. А това че ти смръдлив нищеброд нямаш пари да отидеш там, никого не го интересува. Гроздето е кисело нали ?

А с Израел защо няма проблем :))

Израелские таможники спрашивает руские голодранцы: "А вьй уважаете путину?" - Если ответ НЕТ, то тогда - "Входите" -------по данным Израиля, в стране без законных оснований находятся 14 тысяч россиян. Чаще всего это те, кто приехал в Израиль на заработки. Ванките не са добре дошли никъде. Русия е обезпокоена от неподходящото отношение към руснаците, пристигащи в Израел. Русия е загрижена за малтретирането на своите съграждани, които все по-често биват задържани при пристигането си в Израел. Това заяви руският посланик в Израел Анатолий Викторов, предава РИА Новости. Според дипломата подобни случаи се случват при проверки в зоната за пристигащи на летището в Тел Авив. Понякога руснаците са задържани за дълго време и без обяснение, проверяват се и документите и мобилните им телефони. В някои случаи това се случва в неудобни условия. По-специално, задържаните нямат достъп до вода и храна. Викторов уточни, че миналата година почти шест хиляди руснаци са получили отказ за влизане в Израел. В същото време, според Израел, 14 хиляди руснаци се намират в страната без законно основание. Най-често това са тези, които са дошли в Израел да работят.

Става дума за чума и трябва да се вземат най-строги мерки за предотвратяване на разпространението и.

От стар съветски виц : „Искам да отида отново в Париж.“ - Били ли сте вече там ? - Не, но аз вече исках /// Е, нацистки ОРКИ – доиграхте ли се ? ИСКАТЕ ЛИ ДА ПОВТОРИТЕ? В Германия конфискуват коли на руснаци В Германия започнаха да конфискуват автомобили с руски номера. Руснаците се лишават от личните си автомобили, докато пътуват в Европа. Причината е забраната за внос на автомобили от Русия заради санкции. Преди това руски туристи се оплакаха, че след като са пътували из Европа, са били спрени от полицията на аутобана в Германия. Колата с руски номера е отнесена от влекач, а пътуващите са оставени с вещите си на пътя. Освен това гражданите на Руската федерация са предупредени за възможността за наказателно преследване във връзка с нарушаване на германското законодателство.

Хм, малко странно, че германците не правят разлика между внос/търговия и лична собственост.

Ами те фашистите правеха същото и с евреите, конфискуваха им ценностите, произведенията на изкуството и домовете, а след това ги пращаха в конц-лагери, където ги освобаждаваха напълно не само от имуществото им,а и от живота им... Питам: С какво настоящите евро-фашисти се отличават от тези на Хитлер?"

Не сравнявай руснаците с евреи. Обиждаш руснаците.

И гръцките митници започнаха да връщат коли с руски номера. След разяснения на Европейската комисия, публикувани в началото на септември, влизането на автомобили с руски номера беше официално ограничено от властите на Германия, Литва, Латвия, Естония, Полша и Финландия. Гърция обаче стана първата страна, която въведе това ограничение без официални съобщения. Норвегия също обяви планове за въвеждане на ограничения върху вноса и използването на руски автомобили.

Руските нацисти пуфтят и негодуват. Сега и България, след останалите цивилизовани страни, обяви руските автомобилни номера за прокълнати и забранени. Това постепенно ще се случи в целия ЕС. Добрите руснаци пуфтят и негодуват . Те смятат тази „репресия“ за ужасно нарушение. Трябва да се разбере, че забраната за автомобилен туризъм, пазаруване, пътуване в чужбина и невъзможността за пътуване със самолет не причиняват „страдание“. Това е просто създаване на някакви неудобства, които трябва да напомнят на руснаците, че страната им води безсмислена и престъпна фашистка война. Ако страната е влязла в конфликт с цивилизацията, нека разкрие каруците и шейните. „Никой не е идвал в домовете на руснаците и не ги е изнасилвал пред децата им. Нито украинците, нито западните държави са изтрили руски градове от лицето на земята. Никой не е отвличал децата им и не ги е отвеждал далеч от дома, от техните майки и бащи. Украинците страдат. В сравнение с това руснаците изпитват само неудобства.

Нацизъм има в Украйна. Поражда се и в РСМакедония. Неофашизъм има в управлението на ЕС, едно друго явление е САЩ, което няма налаог, названието е САЩ. Но в Русия няма особено развит нацизъм. По-скоро са сдържани на темата. Изключения има винаги, но който спекулира с изключенията, като ги излага като преобладаващи, е просто мошеник.

РУСИТЕ ИБУТ дори в НОРВЕГИЯ , БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПУТИН: „Ние не обменяме пари с такива паспорти“: руски турист беше поставен на мястото си в Норвегия „Топло посрещане“ очакваше руснака още на летището. Руски туристи се оплакват от санкции срещу тях в европейските страни. Един от руските граждани пристигнал в Осло , Норвегия, където щял да обмени евро за местна валута. На руснака обаче е отказана парична транзакция, след като е видял паспорта му.

КАРАУЛОВ говори за отношението към руснаците в Европа „В ЕВРОПА Плюят в кафето ни в ресторантите! youtube.com/watch?v=-Vv2-gV1fG4 … Сега да си руснак е по-лошо от това да си циганин. Първо, митът за величието на руския народ се срина, след това за интелигентността на руския народ, и след 24 февруари възникна въпросът: това изобщо хора ли са?

Ванките не са добре дошли никъде. Русия е обезпокоена от неподходящото отношение към руснаците, пристигащи в Израел. Русия е загрижена за малтретирането на своите съграждани, които все по-често биват задържани при пристигането си в Израел. Това заяви руският посланик в Израел Анатолий Викторов, предава РИА Новости. Според дипломата подобни случаи се случват при проверки в зоната за пристигащи на летището в Тел Авив. Понякога руснаците са задържани за дълго време и без обяснение, проверяват се и документите и мобилните им телефони. В някои случаи това се случва в неудобни условия. По-специално, задържаните нямат достъп до вода и храна. Викторов уточни, че миналата година почти шест хиляди руснаци са получили отказ за влизане в Израел. В същото време, според Израел, 14 хиляди руснаци се намират в страната без законно основание. Най-често това са тези, които са дошли в Израел да работят.

Ванките не са добре дошли никъде. Русия е обезпокоена от неподходящото отношение към руснаците, пристигащи в Израел. Русия е загрижена за малтретирането на своите съграждани, които все по-често биват задържани при пристигането си в Израел. Това заяви руският посланик в Израел Анатолий Викторов, предава РИА Новости. Според дипломата подобни случаи се случват при проверки в зоната за пристигащи на летището в Тел Авив. Понякога руснаците са задържани за дълго време и без обяснение, проверяват се и документите и мобилните им телефони. В някои случаи това се случва в неудобни условия. По-специално, задържаните нямат достъп до вода и храна. Викторов уточни, че миналата година почти шест хиляди руснаци са получили отказ за влизане в Израел. В същото време, според Израел, 14 хиляди руснаци се намират в страната без законно основание. Най-често това са тези, които са дошли в Израел да работят.

Вас тук НЕ ВИ ЧАКАТ ! Как Европа “среща” Русо – туристо ! Ще се позабавлявате - ВИЖДАШТЕ ЛИ ЧАЙКАТА В НЕБЕТО руснаци ? - Виждам - ЗНАЧИ , ЧАЙКАТА МОЖЕ ДА ЛЕТИ КЪДЕТО СИ поиска ... А ВАТНИКА НЕ МОЖЕ youtube.com/watch?v=yPthptBPNq0 ... ГУЛАГ ЗАТВАРЯ: ГУР: Русия ограничи излизането от страната на военнослужещите Заповедта на ФСБ е изпратена до всички гранични служби. Според украинското разузнаване от 9 януари режимът в Кремъл е ограничил излизането от Руската федерация на граждани, носещи военна служба, включително ограничено годни за служба. ... Останалите 58%, когато избират място за почивка, проверяват спестяванията си и разбират, че те не д са достатъчни .

И България ще увеличи цената на визите за руски туристи от 35 на 80 евро според решение, взето на ниво ЕС. ... Руссо туристо облико Аморале! Русия беше изключена от Световната организация по туризъм 40 страни гласуваха „за“, 11 „против“. … Руски просяци. Защо трябва да се допускат тези крадци в курортите в чужбина? Нека нещастните маймуни почиват в техния Рашкастан. Защо се пускат руски селяди в курортите, нека си почиват в откраднатия Крим, руски пияни туристи. Планетата Земя се прочиства от опасния вирус на нацизма . Не разбирам къде са приятелските страни, къде е Сирия, къде е Иран. Северна Корея... можете да отидете на плажовете на Газа.

Руснаците като че ли са се забързали да ходят в студена Норвегия. Ако е за работа, руснаците си имат Карелия със същия климат и изобилие на боровинки, добра възможност за риболов и лов на диви северни елени...

Тези същите гръмнаха северен поток след като менторите им ги посъветваха , а сега ограничават и руските туристи , за да се правят на интересни !

Тази информация откъде я получи, бляд ? Интересни се правели норвежците..., а пак напъни вакуума!

Ще клекнат бързо. Като почнат да никнат гъбите.

Що за навик имат путиноидите да плашат всички с голият си задник ? УЧЕТЕ ИСТОРИЯТА русороби . ХАХАХА……. Мечтането не е вредно, но понякога все пак трябва да синхронизирате мечтите си с реалността... . СССР също се канеше да воюва с Америка . Канеха се, канеха се, ... И накрая се разпаднаха – УМРЯХА ! . СССР прекара целия си кратък живот в опити да настигне Америка. Накрая пъпът му се развърза , СССР легна на една страна, тихо пръдна и... умря . ссср- 2 – рашка , ще завърши също толкова безславно, колкото и ссср- 1 . „След драката не се размахват юмруци“ - руска народна мъдрост. . АЗ ДОРИ СЕ РАДВАМ, ЧЕ орките АПОЧНАХА ТАЗИ ВОЙНА : . Ако Путин не беше започнал специалната си операция, целият свят все още щеше да вярва в силата на „втората“ армия на света ... "Непобедимата" армия на Руската федерация се сду ! Как Кремъл доказа нищожността на своите войски . Аз се съмнявам, че овцете са способни да мислят! Орките са НЕОБУЧАЕМИ. /// Путинистите си признават че са гола вОда ВСИЧКИ НАШИ ЗАПЛАХИ СА БЛЪФ! НИКОЙ НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ НАС https://youtu.be/2aAEUMM3mRU /// Ватенките - които кой знае какъв глупак ги е нарекъл „голямата мечка“ се оказа (по собствено тяхно признание) проскубана, беззъба , слаба, сляпа стара и болна мечка… само една рошава врана, която не спира да грачи и да се показва на света! Не можете да направите нищо за просяци, изолирани ватници. Целият свят те мрази.

Браво! Така ще убедят руснаците, че са прави, те ще размислят и ще намразят Путин.

Няма нужда, според Путин всички на запад за джендъри и на руснаците не им трябва да ходят по Европа, да си гледат към Азия и изтока, там е прекрасно.

Таковата, какво е лошото на Азия и Изтока, сравнени напр. със САЩ?