Коментари - Нови правила за багаж в Ryanair | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значи, клиенти с приоритет? Всички клиенти, които са закупили билет по надлежния ред имат еднакви права и пътуват при еднакви условия в сходно - сравними обстоятелства. Нека не се делят пасажерите с приоритет или без приоритет за да не се стигне до глоба на превозвача за неравно третиране на потребители на услуга. Да измислят нещо друго, защото това ще бъде дискриминация.

не знам кой кога е летял, но моя опит е от преди седмица и всичко с багажите беше ок!

Трябва ли под всяка статия за нискотарифни превозвачи от националния превозвач да тролят!?! Ами като не иска човек да лети напр. до Берлин за 39 евро в двете посоки, нека да лети за 170 евро с другите. Какъв е проблемът? Поне сега има избор. Преди като нямаше избор, билетите на последните бяха по 500 марки!

Средната цена на RYR e 41 EUR в една посока - вътрешна информация. А като цяло такива цени бевно убиват гражданската авиация. Но ще го разберете след десетилетие. Засега исзмукват ресурси и позват достижения на нормалната авиация.

От Райънеър се доказват за пореден път, колко са неефективни. От опит знам, че дори и да си платиш и да си уж с някакви приоритети, някак си не можеш да се възползваш от това. Сори, но е факт.

Сори, ама нещо си се объркал. От опит знам че такива като тебе пътуват предимно с автобуси.

Явно опита ти с автобусите е сериозен, след като толкова добре познаваш някой, който ... не познаваш. Приятни полети ти пожелавам, радвам се, че такива като теб, са ограничени да пътуват с анцунгеър. Успехи.