Ню Йорк и Сингапур са най-скъпите градове за живот в света през 2022 г.

На трето място е поставен Тел Авив, културният и икономически център на Израел, който през миналата година оглавяваше класацията

Обратно в новината

Коментари - Ню Йорк и Сингапур са най-скъпите градове за живот в света през 2022 г. | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Инфлацията на имотите не мога да разбера откъде дойде. Предложиха ми работа в Сингапур със страхотна заплата и като почнах да си търся маломерно жилище - минимума беше 4000 сингапурски долара за 33 квадрата без пералня в жилището, а с обща такава за блока. Спалнята е едно легло залепено за стените и прозореца, климатиците са стари, блока е на близо 10 години. Ненормален свят!

На теб може да са ти предложили работа в Сингапур, но аз съм живял там осем години и то до неотдавна! А и продължавам с ежедневните си контакти там. Та, таквоз чудо от 33 кв.м. за 4000 с. долара, няма. Освен, ако не си искал да живееш там, където живеят милиардерите!!! Нов и добър апартамент в кондоминиум с басейн и с три спални е около 3000-3500 с. долара. Аз живях в тристаен в HDB за 1800 с. долара на месец! Да не говорим, че цените във FairPrice са по-ниски от Lidl и Kaufland. За дрехи, обувки и т.н., цените са колкото във втора употреба в България! И още много мога да напиша!