17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пропуснахте да споменете, че са с режим на тока и водата.

Статията ви Трябваше да започне с най-важното: Как и Къде да си обмените пари ако не искате почивката да ви излезе ЗЛАТНА.Трябваше да напишете за 2та курса на тяхната валута и още куп полезни неща - останалото сигурен съм всеки може да го намери там откъдето сте го преписали и вие.

Много си прав 1000+.

модерни СУКОВЕ що е тва бе драскача на статията??

"Сук" на арабски значи "пазар". "Сукове" тук би трябвало да е побългарената версия на някой неграмотник.

МАЛКА ПОПРАВКА !!! ОЩЕ ОТ 1972 Г. БЕЙРУТ ГО НАРИЧАТ ПЕРЛАТА НА БЛИЗКИЯ ИЗТОК !!!

Не съм бил там, ама знам за Мия Халифа.

Аз съм бил там точно когато на летището във Бейрут пристигна Спартна от България да РАЗТОВАРИ на БОКО крадените милиарди от България ца Лебонон гълф банк

Невероятна страна! Имах щастието почти всяка неделя да посещаваме двореца - любимо място на децата ми, тичащи по алеи обградени с великолепни рози. Снежнобелите ризи на хората от планината (друзи), прекрасният френски на възрастните, истории като в приказките са спомените от там. Както и невероятното строителство - много зеленина, бързи строежи... И още много и много може да се каже. Преминеш ли тунела на крайморската магистрала, който разделя западен и източен Бейрут, попадаш в друг свят. На изток все едно не е имало война! Жителите на едно прекрасно градче - Чека, православни християни, миеха улиците със сапун за да са чисти за всеки празник! Най-уникалното са хората - не спират да се усмихват, въпреки ожесточената война.

А "просперираща" и европейска България, обезлюдява с часове а нощния живот го няма дори и по курортите.

за 2021 година инфлацията в Ливан е 154% а цените са се покачили с 544%. Голям проблем е да си изтеглиш парите от банките,разрешават да се теглят само по няколко стотин долара. За какъв бляскав нощен живот пишете тук,когато много ливанци едва оцеляват

Един приятел ливанец винаги, казва че в Ливан има 4 млн ливанци, а извън Ливан са 14 млн. Вследстие на кризата има десетки хиляди хора, които искат да напуснат страната. България върви по тези стъпки доста уверено, но още имаме да ги гоним.

Хората правят , а ние правим от най-красивата зема - България пустиня.

Идете ли в Бейрут, забравете за Хайфа и Тел Авив.