17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идете ли в Бейрут, забравете за Хайфа и Тел Авив.

Хората правят , а ние правим от най-красивата зема - България пустиня.

А "просперираща" и европейска България, обезлюдява с часове а нощния живот го няма дори и по курортите.

Невероятна страна! Имах щастието почти всяка неделя да посещаваме двореца - любимо място на децата ми, тичащи по алеи обградени с великолепни рози. Снежнобелите ризи на хората от планината (друзи), прекрасният френски на възрастните, истории като в приказките са спомените от там. Както и невероятното строителство - много зеленина, бързи строежи... И още много и много може да се каже. Преминеш ли тунела на крайморската магистрала, който разделя западен и източен Бейрут, попадаш в друг свят. На изток все едно не е имало война! Жителите на едно прекрасно градче - Чека, православни християни, миеха улиците със сапун за да са чисти за всеки празник! Най-уникалното са хората - не спират да се усмихват, въпреки ожесточената война.

за 2021 година инфлацията в Ливан е 154% а цените са се покачили с 544%. Голям проблем е да си изтеглиш парите от банките,разрешават да се теглят само по няколко стотин долара. За какъв бляскав нощен живот пишете тук,когато много ливанци едва оцеляват

И аз това се чудя . Ако потърсиш в нета какво значи" сука " ти излиза култовата руска псувня! Или че телето сука от кравата .

Не съм бил там, ама знам за Мия Халифа.

Аз съм бил там точно когато на летището във Бейрут пристигна Спартна от България да РАЗТОВАРИ на БОКО крадените милиарди от България ца Лебонон гълф банк

Сук е пазар от арабски.

МАЛКА ПОПРАВКА !!! ОЩЕ ОТ 1972 Г. БЕЙРУТ ГО НАРИЧАТ ПЕРЛАТА НА БЛИЗКИЯ ИЗТОК !!!

модерни СУКОВЕ що е тва бе драскача на статията??

Статията ви Трябваше да започне с най-важното: Как и Къде да си обмените пари ако не искате почивката да ви излезе ЗЛАТНА.Трябваше да напишете за 2та курса на тяхната валута и още куп полезни неща - останалото сигурен съм всеки може да го намери там откъдето сте го преписали и вие.

Един приятел ливанец винаги, казва че в Ливан има 4 млн ливанци, а извън Ливан са 14 млн. Вследстие на кризата има десетки хиляди хора, които искат да напуснат страната. България върви по тези стъпки доста уверено, но още имаме да ги гоним.

Много си прав 1000+.

"Сук" на арабски значи "пазар". "Сукове" тук би трябвало да е побългарената версия на някой неграмотник.

Пропуснахте да споменете, че са с режим на тока и водата.