Коментари - Пиран или морската столица на приказна Словения | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето нещо за философите: https://link/country/slovenia

До Коцето и останалите: Какво значение има дали зехтина е словенски или не??? Разказът е хубав и дава информация. Останалото са само опити на хора, които не създават да упрекнат хора, които творят - типично по български. Освен това - може и Пиран да е по-северно от Синая, но това изобщо няма никакво значение, след като климатът му е съвсем различен и е на море. Езерото гарда е още по на север, но там има лимони, та дори съм виждал и бананови дървета в дворовете. Вместо да поздравим автора на статията за информацията, която ни дава, ние тук един на друг трябва да се правим на умници. Повече добронамереност ни трябва и ще живеем по-добре!

Словения не е производител на зехтин че да бъде техен.

Напротив, Порто рож и пристанището, в дворовете на къщите - навсякъде е с маслинови дръвчета.Зехтинът им е качествен и скъп

Жена ми е от Любляна, познавам Словения отлично. Ако можете да назовете една марка словенски зехтин, ще Ви призная за по-интелигентен и от Калина, която пише тези смехории в ДИР.:) Пиран е северно от паралела на двореца Синая в Карпатите в Румъния, какви маслинови дръвчета Ви гонят? Първият зехтин на полуострова се появява южно от Дуръс в Албания.