Коментари - Ройтерс: България се очерта като печеливша дестинация | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да си мазохист да ходиш на нашето море. За чужденците ясно, при тях няма водка за 1 евро по кръчмите им

Всяка вечер ще бъде руски хелуин-пияни вещици разхождащи се на брега на морето!

Слушаме и четем за тоя бум всяка година а после на есен лентяите с хотели, ресторанти и търговски сергии циврят че сезона слаб едва ли не загинали.....

Ще има бум, но той няма да е от север, а ще дойде от юг. Всякаква паплач ще започне да приижда - афганци, кюрди, иракчани, сирийци, мюслита уахабити.

я се ощипете и се събудете, идете да се облекчите, че ... ще перете постелята от тези сънища.

"ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН"!!!

От кризата в Украйна се говори всеки сезон за увеличение но реалността става друга и тази година ще е злс защото войната чука на прага ни .... Заради неадекватните управници в света

Ноо снимката е на ниво, бравос.

Тая година има нови пречиствателни мощности , за чадърите обещават ниски цени. Дано пък потръгнат нещата постепенно. Дано персоналът проумее , че тоя шанс може и да не се повтори.

Персонала ли да го проумее ? Персонала своя шанс го проумя отдавна , сега е ред на така наречените хотелиери :)

Аман от лъжи

Не знам какво се очаква в туризма, но на това зайче от снимката такъв БУМ ще му направя на гърдите, че ще и лепне до края на сезона.

"...За миналата година туристическите посещения са намалели с около един процент..."...пишман бг туризма загуби близо 50% миналата година заради некъдърния си министър, която щеше да замества руснаците със скандинавци. тази година обаче явно траверсната и кратуна е проумяла че без русия пишман бг туризъм няма и овреме започна совалки от срещи с русия за поклон, падане на колене и близане на гъссс да се върнат руснаците по помярските плажове:)

Тази година БУМ догодина ДУМ . Тази година който се е записал ще дойде и като видят че фактите са други догодина пак ще сме си сами . Като вдигнат цените на хотелите , чадърите и други още неща , обслужването да е ниско и толкова , догодина пак само руснаците ще дойдат и то на половина . Българите в чужбина и нещата ще си дойдат по старому .

basi - ta moreto e palno s govna - kav turizam

В морето говна, под чадърите също..

Мдааа, със сигурност ще има бум на почиващите тази година. Всяка година се прогнозира бум на почиващите - поне 100% увеличение по морето през лятото и поне 150% в Банско и Пампорово през зимата. Обикновено не познаваме с тези прогнози, ама тази година ще е различно, вервайте ми. Тоз път ще познаем ... или пак ще си мечтаем :))

Не знам дали познават с прогнозите, но отчетите на края все са за спад - дали няма туристи или се крият масово данъци?

Забранете всичко .Къпмингуването в цялата страна .Паркиренате в цялата страна и елате да видите какъв курорт ще има. Не може да стигнем дори 80те години

Май няма да ходя на море в България тая година. Може да ида на планина - там чалгарите и идиотите са по-малко!

Българите ще отпаднат като туристи в Гърция .ще бъдат руснаците.затова са виновни техните ръководители.

Със мои приятели това лято отиваме да работим във Испания или Португалия.Няма да им работим на българските алчни ресторантьори и хотелиери за 500 лв.Освен това не плащат навреме или те лъжат,че накрая на сезона ще платят на куп.Ха,ха,ха сезона това лято ще е интересно.Ще има бум на почиващи,ама няма да има персонал да ги обслужва.

Като разбрах че няма да си в БГ-то веднага си го преместих в другия крачол

То пък един персонал!

Супер . Сега им пожелавам да има и бум на желаещи да работят в българския туризъм . За 500 лв . Миналата година го закърпихме някак . Всеки се надява , че и тази ще я закърпим . Никой не взема мерки .

Отлична новина, това да се чува. Който не му харесва, ей го дей терминал 2 , да заминава дим да го няма.

Поредната PR простотия

И БУМ ,НА ЛОШО ОБСЛУЖВАНЕ.

тея турци ше съсипят майка балгариа, майка им деба срасни помачи балгариа на 3 морета

много пражилно галин4о БАЛГАРИА НА ТРИ ПЛАНЕТИ!!!!!!!

Кйорав карти не играе

Ne sam saglasen sas statiata

Убаво представяме! Ама от Бургазето до Резово смърди на развалени яйца/ разбит запъртък/!!

"историческите си останки"-това казва всичко

...и взеха да се губят..!?

ох,изплашиx се...помислих си , че пишат "етнически бум" , а то било за щастие - само "туристически"...

До сега нищо не се е случвало защото сме малка държава и никой няма да обърне внимание, но тази година ще е чист късмет ако се отървем без инциденти, защото никъде не съм видял някой да проверява или да има металдетектори и т.н. А и представям си как от тази новина нашите хотелиери вече точат брадвите и доволно потриват ръце!!! :)))

Гладна кокошка просо сънува. И още нещо, като забранят къмпингуването съвсем няма да се свъртаме тук, всичко ще харчим навън. Кога ще ви светне ,че чалгата, акохолните турове и курвите са несъвместими с туризма.

Ще има туристически бум! Може би колкото след изложбата в Лувъра.

Да си носят Имодиум!

Няма нужда - той е включен в олинклузива...

Чакаме всички марсианци да открият плажовете на кафяво море и за ги затрупат!

Верно Турция отпадна като дестинация, Гърция е на път да отпадне при следващата Емигрантрска вълна, а в БГ си имаме доста бетон=стаи на морето и ще си пляскаме доволно ако не чужденците то поне ние. Но които иска да точи лиги по чуждите туристи може отсега да се слага лигавника. За белите хора има 2 приоритета. Как да се защитят адекватно с оръжие и муниции за черни дни, че държавата няма намерение да го прави и как да релаксират на някое хубаво местенце по-света и у нас с пищова под плажната кърпа, че не се знае знае ли се.

Ха дано, ама надали-)()( Това и да е вярно много бързо може да се промени само с факта, че безчет ислямизирани дружинки бродят из БГ необезпокоявани от нашите корумпирани падари. Много бързо могат да думнат две бомби и някоя отрова и край с мераците на и без друго самозабравилите се БГ т/куроператори.