17-11-2017 20-11-2018

Коментари

смотаният бизнес модел на мутрите с блоковете на плажа - еднократни чужди бедняци, алкохолици и такива, дето не им пука, че плуват в отпадни води! отидете в Гърция и намерете ЕДИН турист, на който гръцката държава му е платила визата, пътя, писиар теста или нещо друго! от такива плащания имат нужда само 3та ръка дестинации като кафяво море.

Всички станахме заложници на "бизнесмените"-собственици на хотели и заведения. Колко тежко им било, как били основен отрасъл в страната и защото са изключително интелигентни, все за разхлабване на мерките говорят. Ето това са резултатите, рекордна за света смъртност в страната и отлив на туристи.

Футуз думнизиа мъси за мамалигарите..

Правилата за влизане в Бг са по изгодни от тези Каросерия!)

Ма кой има желание за Лайнарските острови!

Мите,лайненце лайнохвърлящо,не ги усетих в магазина дори онази с черната коса и очи която се преструваше на инвалид и уж едва ходеше .Дрислювци сте дрислювци Мите

243Win

Причината е, че Гърция отвори границите си за туристи.

От тези селяндури с 5леи и домати и краставици на плажа никой няма нужда.пичуаре мангасаре къйне пъйне на констанца мрасни гадове

ПО ТЕСТОВЕТЕ.

На румънците им били скъпи PCR тестовете в БЪЛГАРИЯ ТА ХАЙДЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ И БЕЗРАБОТНИ ДА ГИ ПЛАТЯТ.

Нпвината е от една седмица

Как не разбрахте, че България сама си го наби. България е в жълтия списък на Румъния за влизане в Румъния. Тук, при нас в Румъния, карантината е 14 дни, или отрицателен PCR. Е кой румънец чакате да дойде, работата в двете посоки е дебела. Нищо не пишете за наобратно. Или не ви интересува, че румънците като тръгнат да се прибират, пак трябва PCR да правят у нас. И кой луд, ще стои тук 14 дни вкъщи след почивка в България. Крайно неадекватни сте и пишете нещата наполовина. България няма да излезе скоро от списъка на Румъния. Илюзии не си правете никакви!

Веднъж вече не се ли пробвахте да ни работите на тази тема и да се правите на жертви при положение, че си дерете клиентите и те за това бягат? Добре, че са чуждите правителства да ни пазят техните туристи да не ни се натресат на талази, само за да може туристическият "бизнес", който като качество масово е под всякаква критика, да изкара някой кирлив лев за сметка здравето и живота на хората?

Всъщност резервациите се отменят и по друга причина - РУМЪНИЯ включи България в "жълтата зона" и въведе задължителна 10 дневна карантина за пристигащите от България, ако не представят отрицателен PCR тест, направен до 72 часа преди влизането. Така туристите трябва да имат отрицателен тест на влизане в България и на излизане също.

Много добра новина. Ще се наложи да предложат конкурентни цени и добри условия, за да привлекат българските туристи

Като започнеш някога да плащаш заплати, ще разбереш защо цените са такива.

То пък едни заплати......

Притрябвали са ни "туристи", които нямат 100 лв за един PCR тест.

Румънските туристи масово анулирали резервациите си - ами децата ни откога анулират постоянните си "резервации" у дома, полиицте отдавана си изнесоаха мангизите далече от Б-ия, а имотите им са също извън Б-ия... Сал едни ний - бедняците, останахме та да има кого да грабят и тъпчат...

За сметка на това щр дойдат тулупите от НОЩ и ще ядат и пият 3 седмици. Лошото е обаче, че те са свинали само да вземат, а на да дават пари.

За НОЩ не знам, ама още натовски мореплавателни съдове ще идват със сигурност, да покажат солидарност с Украйна. Може би комшиите оттатък Дунава знаят нещо, дето на нас тепърва предстои да разберем и затова се отказват от идването на нашето Черноморие.

Кракът ми не е стъпвал на нашето море поне 20 години и няма да стъпи докато съм жив и я има Гърция !

е да и у гръцко требе да се усере

А у нас булгар булгар е гепил хотелите по морето ни и се е насрал от лакомия.Алкохол от винарната на покойния цар Киро,чушки с месо и кус-кус.Крем супа от бившата салата и сношните кюфтета и кебапчета са днешната мусака и всякакви отпадъци за ядене.Кафе нова бразилия за лаваца и естествено цената е като за лаваца.После искаите туристи.Ще се хванете за палците.Предпочитам да си дам парите в Гърция но поне има защо.Хората знаят как да печелят а не да те ебават.

По-малко цигани, по-добре.

Какви плажове тука? След месец , като натовците започнат учения тука....да плашат мужиците?

Гризнахте ли хуйцето, мутряги!?!?!

Купувам едноетажен хотел по черноморието, удобен за отглеждане на говеда.

Айде на Лайнарските острови!

Ако 3 нощувки с пълен пансион са под 100 лева на човек, явно туризма ни е за закриване

Амииии... Ако става въпрос за семейство обаче, вече има смисъл. Цената на един ПСР в румъния е около 60 евро. За 3-ма или 4-ма човека това са 180-240 евро. Цената на тройна стая или апартамент през април, дори и пълен пансион не е възможно да е над 150лв. Особено ако си запазил през декември да кажем. Като сложиш и разходите за пътя, сметката излиза.

Къде сънуваш такива цени.Толкова ще излезе една вечеря за трима и то без да се отпускат с менте алкохола и разводнена кола.

.

PEYTSCH

За проблемите си, търсете Мая Кикимора и Тошко Африкански.

Има поговорка: Колкото по -зле,толкова по- зле !!

Ауууу. PCR теста ли ги спира? Аууу и е по-скъп от цялата почивка. Ауууу какви скъпи тестове.

Нямаш идея какви са цените на тия тестове в чужбина. За Румъния не знам, но се изненадах от цените в някой други източно-европейски държави"

Я, недей лъга! В Германия ПСР 70 Евро. В Норвегия 150 евро....

Ами нормално.Някой обърна ли внимание на панорамната снимка, на така нареченият курорт,който и да е.Та в сравнение с този така наречен курорт ,комплекс "Манастирски ливади"",на някой може да му се види редко застроен ,въпреки ,че там гъстотата е е такава ,че можеш да гребеш от супата на съседа от другата страна на улицата ,

Супер! И без това не ги харесвам нахалните мамалиги, като залеят черноморието.

Категорично - най-наглите, като туристи! Може би, по-нагли от румънеца-турист е само румънеца-шофЕр!

И като гледам как в новото НС са се загрижили за пандемията - никой няма и да дойде

Каква стана тя? Заплакахте за руски туристи, а на българските продължавате да им предлагате по тройни цени. С удоволствие ще гледам, как се молите на държавата за субсидии (нали сте големите предприемачи и с една криза не можете да се справите).

НЕКА ФАЛИРАТ ТЕЗИ МУТРИ НАРЕЧЕНИ ХОТЕЛИЕРИ!!!

Хуйтелиери с жартиери.

Ясно! Разбрали са, че в Занзибар правилата са по-разбираеми и почивката ще им излезе по-евтино.

Праз

Къде се изгуби Ричард Алибегов? Той е доволен, че заведенията работят, но България сега заради него свети в червено и чужденци няма да дойдат!

"....росто защото не се знае, ще могат ли да дойдат без да си правят PCR тест, а ако си правят такъв, това е голям проблем за тях, защото той реално е доста по-скъп, отколкото самата почивка..." Това е нагла лъжа! никой не плаща за почивка 40-50 лв... PCR тест е около 100 лв