Коментари - Руски туроператор спира пакетите за Турция | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те пък кои са тези Натали турс. Виж ако бяха Тез тур... ама бизнеса си е бизнес. А и да се поопразнят курортите от тези перманентно пияни рашки няма да е зле.

Язък, тъкмо местните путлерофили се бяха подмокрили от кеф за турски потоци, АЕЦ-и и културен обмен на туристи. За рашките Египет затвори, сега и Турция.

Поклон на РУСИЯ!! Българи, да отидем пред руското посолство!!

И пред турското! Да им теглим по една майна!

Крайно време е Турция да се премахне от картата

Ше ги свалят я, няма басма да им цепят на ушанките . Путин го бели ударили в гъб ??? По главата го изпраскаха а той си мисли че му било гърба.

Анериканци в Турция на море - има много свободни места

Нормална реакция. Кой би влизал в горяща къща?

Ще ги извозят вместо това на курорт на Северния ледовит океан. Малко е студено там, ама щом е за Вова, все някак си ще го преглътнат.

Какво ще правят сега рушняците като не могат да почиват никъде - в Египет им слагат бомби на самолета, в Турция ги свалят с ракети, у нас освен атакистите останалия народ ги мрази, в Крим няма ток.

руската политика , но Ердоган е изключително нагъл. Не подкрепям турците ! Сега е момента да си върнем южен поток ако е изгоден икономически !

Ей,човеко,ли си каквото там си-непиши за хората какво обичат и какво мразят,че жална ти майка...Разбираш ли ???

Г-н Аз, България и българите никога не сме мразили руснаците, не бъркай политиката с действителността, никой не мразим а най-малко руснаците. Свалянето на самолета е нагло убийство на хора и Турция да си понесе последствията независимо дали убитите са руснаци или от друга националност и ЕС да не се държи като евтина проститутка

Ще отидат повече хора в Гоа и Пукет.На турските курорти ще настане с у у ш а. Ангелкова и туроператорите веднага да сядат и да си пишат домашното!Очаква се топла зима и това е невероятен шанс за България.Още от утре!!!

Малиии, колко си ограничен!!! Малко примери около средиземно море: Малта, Кипър, Канари, Гърция а и с това интересните места за почивка не свършват!!!

Даже и Канари??? охооо всичко набутано в тва Средиземно

Не им бери грижа ти! Имат доста повече възможности от нас например! Гърците са стари лисици, ще намажат нещичко от цялата работа. А виж ние си затворихме и този пазар...та кой ли е за оплакване???

Да, този път много, ама много сбъркаха резнатите. Ядосаха мечката, а това е много, много лошо!

я чупка бе келеши