С Италия в небцето – от кои райони идват най-известните видове паста

Всъщност прочутата италианска паста започва да се прави още в Древен Рим от чиста практичност

Обратно в новината

Коментари - С Италия в небцето – от кои райони идват най-известните видове паста | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Всъщност прочутата италианска паста започва да се прави още в Древен Рим от чиста практичност." - повтарям го два пъти за да го запомните!! "Всъщност прочутата италианска паста започва да се прави още в Древен Рим от чиста практичност."

в Италия всичко е вкусно, в Болоня - талятели със сос болонезе, в Неапол - пица наполитана, навсякъде - джелато (сладолед), крем тирамису, кафе еспресо и ристрето (късо кафе), а самата Италия е много красива - и градовете, и природата

Прехвалена италианска кухня, почти всичко им е от тесто или ориз. Само некакви недоклатени фусти величаят тая циганска държава.

Леко ма, ще се подмокриш от превъзбуда.

Мъжете в Италия са минимум би

Бре колко сме префърцунени - "паста" ... Ах ... Паста е суха паста, а това са макарони или фиде.

И тук се чува колхозно мучене на родните комундета! Каква паста! Каква италианска храна! - Виж, съветските пелмени и макароните по флотски са съвсем друго нещо!