Коментари - Ще има и изкуствени плажове | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки,който има и най-малката възможност за море да пътува до Гърция!Никъде няма такива измислици като такси за паркинг около плажовете!Няма И ТАКСИ ЗА ЧАДЪР И ШЕЗЛОНГИ!/по 2 бр,на чадър мин/ Не стига замрасената вода/ морето/и мръсното олио в коего ти пържат риба ,картофи и каквото им падне ,но и въздухът вони !

Честито на шофьорите - ще осигуряват безплатен "пешеходен" достъп. Забелязвате ли как пак се опитват да ни изпързалят. Сега мафията ще ни сложи веднага входните такси за паркиране, ако искаш да отидеш с колата до плажа. Трябва да се протестира!

След дъжд - качулка Аз вече съм в Гърция, където ма по 1км плаж на турист Естествен и безплатен

А честито на всички шофьори - ще ни осигуряват безплатен, но пешеходен достъп. Сега ще започнат да ни дерат с входни такси за паркиране. Мръсни гадни мафиоти. Това не трябва да им го позволим!

Казах чао на бългърското черноморие! Беше супер, но алчността и простотията го ликвидираха! Навсякъде около нас е по-добре и чисто. Цените са същите, но няма тумби от клошари, сергии и охранители. Някакви пияни дебили ще ме пазят и ще ми казват къде да ходя??? Късно е за закони. Пандиз за лапачите и реститутките трябва.