Коментари - Швейцария по селски: Шест от най-красивите села, които да видите | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се занимавайте с Швейцария! Това е една абсолютно тиранична ДИКТАТУРА,- нация капсулирана у себе си, живущи като най- голямата СЕКТА в света. Свръхогромно отчуждение, абсолютна уникална самота и скука. Не посещавайте тази тирания със "строгите" си закони. За много пари,трудно ще намерите и храна. Неимоверно СКЪПО е всичко. За една седмица ще похарчите толкова, с които пари ще си прекарате другаде ЦЯЛ един месец. Не си хвърляйте парите на вятъра - НЕ СИ СТРУВА, НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА. НЕПОНОСИМО Е ДА СЕ ЖИВЕЕ в......диктатурата Швейцария. Преживях и едвам оцелях там 11 години! Живях като МЪЧЕНИК.

Това пък какво ме интересува

Статията е под всякаква критика. Скалъпен копи пейст, с фактологически грешки, грешки в имената, минимум две от населените места са градове и пр. Тотално дъно.

Абе не знам кой ви е дал дипломите (по-вероятно е да ги нямате, или да сте си ги купили от битака) ама спрете се бе. Моята Аскона не е село а град, при това административен и общински център (Gemeinde). И то от повече от 50 години. Някои италианци или швейцарци с повече чувство за хумор го наричат най-странното село на света, но това е заради размерите. А иначе 100 квадратни метра в Аскона струват точно 1 000 000 Евро. В случай че имаш късмет. Толкова за селата.