Служителите на Virgin Atlantic могат да избират каква униформа да носят независимо от пола си

Авиокомпанията на Ричард Брансън отразява разнообразието на работната сила с политика за облеклата си по дизайн на Вивиан Уестууд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами този клоун самият се беше облякъл като жена преди известно време, явно си го влече

На хаирлия да е и светлият пример незабавно да бъде последван от американската армия, та поне да се посмеем от сърце в тези напрегнати времена :)

да се облича както иска ,но на работа пилот или стюард с брада в рокля не е естетично.

яйчниците - в отделна торбичка. Мустаците - само под нослето.

Вече ще и викаме: Джендърската компание :))) Който иска да визи Травестит, без да ходи до улицата на червените фенери, може просто да се повози на самолет ;)

"... да прегърнат своята индивидуалност и да бъдат истинската си същност..." Ричард, с цялото уважение, трябва да знаеш, че ако всеки прегърне същността си по извратения начин, по който я прегръщат педерасите, светът няма да получи нещо друго, освен педерасатия и разруха. Хората сме грешни и е наложително да поправяме същността си и да въздържаме изродената си такава. Иначе идват катаклизми, които ясно демонстрират нуждата от изправяне на същността ни и въздържане на пошлостта ни. Въпреки че влизаме именно в период, който резултира от недъзите на хората и манифестира уродливостта, която мъкнем със себе си, ти не си се досетил за това. Сума ти цивлизации са залязвали чрез крах от развихряне на пороците! Всъщност почти няма цивилизация, която да не се е саморазрушила чрез изпускане на пороците на свобода - същите пороци, които са ето такова изражение на индивидуалността и истинската същност. Ние не сме на земята, за да изявяваме истинската си същност, а да я подобряваме. И ако не можем, поне да си я контролираме в рамките на доказаната от хилядолетия етика и естеика, които са норми на морала. Няма как да го разбереш, но си един от допринасящите активно в обратната посока на добруването на обществата ни. Дано го прозреш преди да си отидеш от този свят! Дано се съвземем навреме, защото дивотията, в която навлизаме, облечени в либерална електроника, е разрушителна лавинообразно.

Преди да се кача на самолет винаги съм се притеснявал дали на стюардите им е разрешено да носят рокля!

Тази новина е платена от американското посолство авторска публикация на възпитаници на Соросова фондация! Америка се гордее със своите откачени джендъри и иска да наложи на всички свои колонии да възприемат джендър идеологията, да ратифицират ИК и да се узаконят еднополовите бракове с право на осиновяване на деца, както и отглеждането им в мултиджендърна турболентна среда. Гордостта на американския флот и лично на президента-куку Байдън, Адмирал Рейчъл Ливайн и заместник-помощник-секретаря по ядрената енергетика на Съединените щати Сам Бринтън, приветстват това джендъролюбиво дело! Хвала на таквъзи апологети на джендър философията и свободата на себеизразяване!

Ииии квоооо?! Ше ми се яви некой брадат, татуиран, гримиран трафопост със стърчащи през чорапогащника косми и минижуп и ше напусна пищейки самолета през прозореца... Нема да им се качим на тия, ако ще да са последното превозно средство на Земята!

Няма бе, аз съм епилиран!

Да, и затова по този повод гледах един спектакъл в Youtube със Зеленски в една от главните роли преди да стане президент! Счупих се от смях направо! Иронизираше точно онова създание от Евровизия - Кончита вурст. Идва при сина бъдещата снаха, в рокля и с брада. А Зеленски (в ролята на бащата) му вика: "Абе дебил, какъв е тоя Карл Маркс дето ми го водиш бе?!" Голям майтап. Украинците са си съвсем нормални хора, но руската пропаганда ги демонизира умишлено.

Може и да ти се вижда смешно (всъщност е гротескно), обаче подобни сценки е имало и във Вермахта, "непобедимата" армия на Третия Райх, където всички ужким са "расови мъже". Устройвали са си спектакли и забави в които германски войници са се обличали като жени. И това не е просто театрална постановка - всичко излиза извън границите на нормалното. Има архивни кадри по тази тема, може да се видят.

Еее, успокоих се...