Спящият влак се събужда, за да се превърне в алтернатива на полетите в Европа

Новосъздадена компания залага на възраждането на нощните пътувания с железниците, за да свърже континента

Обратно в новината

Коментари - Спящият влак се събужда, за да се превърне в алтернатива на полетите в Европа | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който не се интересува пише глупави коментари.

Тъй, тъй... "ще бъде..." А дотогава се субсидират недоносчета в соц-стил...

И рублата ще замени долара и еврото нали? Абе другарю за коя година се отлага умирането от глад и студ в европа?

Бързо ще умре тази идея както и всякакви нощни идеи както и идевта за нощен транспорт в София просто няма кой да им плаща извънредните и подръжката и нощни смени.

Много хубаво, а Брюксел - София кога?

Не бе парната машина ще спаси планетата, ама пара от водород ;) на кой свят сте изобщо

Само като видях какво е заглавието, вече бях наясно, че тоя който го е измислил това нещо е пълен кретен и нищо не разбира!

"старъп"

Ами какво да ти кажа, в България сме, хората нямат идея за това как се говори правилно английски език. Хората още са под влияние на руското робство, защото не знаят, че СССР вече го няма. Да, ама на мене тия не ми минават, защото контактувам с Дубай, САЩ, Лондон... Е, няма как да ме излъжете, разбирате ли? Приятен ден!

Хауптбанхоф не означава нищо повече от централна гара.

Някога преди много ,ама много години и когато бях малко момче имаше много сурови зими.На баща ми се наложи да пътува до Москва с влак.Когато го изпращахме и посрещнахме на гарата ,тогава беше още старата гара.Та тогава влезнах в спалният вагон вътре истински дворец ,лампериите блестящи от червено дърво ,на пода персийска пътека ,купетата само с две легла ,също персийска пътека на пода ,отваря се шкафче , а вътре мивка и над нея чисти запечатани чаши,нощните лампиони с копринени абажури,никаква пластмаса ,а истински хром.Не си спомням дали тази година или предишна беше му се наложило да пътува от Пекин до Москва влак през затрупаният със сняг Сибир ,но в онзи влак на две купета имало нещо като малка баня, а вътре нещо като днешните душ кабини.Ако не греша 6-8 денонощия било цялото пътуване.Губене на време ,но интересно .Направило му впечатление ,че влаковете се движили с много голяма точност въпреки преспите

Времето е пари!!! 90% от хората нямат време да се кандилкат на бавни влакове. Това са хора които пътуват по работа или на почивка и времето им е ценно. Или влака трябва да е Маглеев и да лети с 600км. или самолет. Опитват се да въздодят нещо което историята е доказало че е нерентабилно спрямо самолетите. Пълен провал ще е. Инфраструктората и персонала, които е нужен да за да се потдържа тази идея е много по-сложна, раздута и скъпа от няколко летища. Само хора пенсионери които не бързат за никъде вече могат да се радват на това пътуване в което определено има чар, няма спор. Но една птичка пролет не прави са казали хората.

Е плебея да си седи до крепостното село и да не пътува, каквото и да ви говорят

Защото дори и в най-бедната страна от европейския съюз селяните разполагат с някакви автомобили.

Сега да. Но като забранят ДВГ, фукарата нема да може да има ел. кола. Не може да я купи. И не става въпрос само за бг-фукарата.

По тия нощни влакове гейтаците ще има да се коват яко по купетата...

Писателите фантасти от миналото се обръщат в гробовете си. "Как сте, през 2030 вече летите навсякъде, нали?" "Ми не, пазим природата и се лашкаме цяла нощ с влака...". Потъване.

охльо бохльо, като изчезне ДВГ в ЕС, заради регулации да пазим природата, местния селяк или ще кара електромонил (ако има кинти), или ще си седи в селото, и ще чака рейса/влака. Мава ви да ева тролове скапани.

ще го направят, в името на природата, на гобалното затопляне, екстремен климат, и всички затоплистки глупости. 15 минутни градове, евро 10, влак, оди пеш. Това е.

И хлебарките и бръмбарите, се събуждат, за да се превърнат в алтернатива на бургерите, вурстчетата и хубавата скара!

В името на икономиите и еко-сделката да се върнем към КОНСКИЯ И ВОЛСКИЯ ВПРЯГ!

Белчо и Сивушка пак ще станат актуални!

Аз лично доста обичам влаковете и за почивка обикновенно избирам влак (ако разбира се не съм с колата). Но да се твърди че влаковете са алтернатива на самолетите и още повече да се налагат насила си е тотално безумие. Скоростните влакове обикновено са поне 3 пъти по-скъпи от самолетите по същия маршрут, а и доста по-бавни. Франция като забраниха вътрешните полети и какво стана? Хората масово се качиха на автобусите, влаковете пак са си празни. А и сериозно се съмнявам че автобусите замърсяват по-малко от самолетите.

Не ни върши работа, но творим история.В този бодър стил си представям и репортажа за откриването на беломорканал. Не съм го чел, де, но няма как да е много различен.

Влизам само да напиша че съм възмутен от тея новини по 100 страници! Това е новинарски сайт, а не сборник с фейлетони! Новината трябва да е сбита и да съдържа основната информация!

Защо да не дотирате градове които искат да експериментират само с алтернативен транспорт? Таксита и бусове могат да се движат на батерии и дори на педали. Една триколка може да те закара от единия до другия край на Лондон 5 пъти по-бързо, ако няма задръстване, откйолкото стандарно такси. Въобще, защо правим градовете си така, че да са построени с повече удобства за колите, отколкото за хората? Опитайте първо в по-малките градове и в куротните селища и ако е успешно може да стане мода на много места.

Главата ли те заболя от четене? Има решение! Функция която да скъсява материалите. Който иска дълга верси, който не ще избира мод само със заглавие и 2-3 изречения под тях. Апропо, тази идея ми се вижда да струва поне 100к.

Алоу протитутката общуваща с Дубай, САЩ, Лондон, не се прави на голямото добро утро, в Българският език има достатъчно думи за да ми се правиш на Лорд. Писнало ми е от неграмотни тъпаци дето не са наясно, че 2/3 от населението е в Азия, да ми се мислят за господари на планетата.