Stars Coffee отвори врати в Москва (видео)

Руският рапър Тимати и ресторантьорът Антон Пински придобиха 130-те ресторанта на "Старбъкс" в Русия в края на юли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продавам маратонки Адибас и анцунзи Нуки. За поръчки на лични.

На тия алкаши им дай само да крадат и окупират. Една емблема сами не могат да измислят. Задминаха и китайците.

Ха ха, добре ги гаврят руснаците! Старбъците сега се насират, ама нищо не могат да направят, ха ха ха!

Имитиращ продукт - като цялата им държава...

хаха… смешници…това е толкова жалко и смешно вече на руснаците че не знам как живеят обикновените руснаци…

И защо трябва да се публикува това? Кой ще ходи в Москва? Но за dir.bg всичко руско "любя, тача и милея". Взехте да прекалявате! Че има и връзка да си направя резервация.

Руския фейсбук се ребрандирал на faceПуть.

По-уместно би било да го нарекат Cuntbook . Хем ще мине като темане към сатрапа със същото име, хем ще описва адекватно и вярно потребителите, които си разменят опорките на фашистката си пропаганда, с която ги заливат карикатурните им "СМИ"-та

Тва пак неква санкция сигурно...

От руските тайни служби се сдобили с iphone с цел да видят как е направен и да направят и те същия. Разглобили го....и сега не могат да го сглобят обратно.

Няма по добър коментар от този ! Смях се от сърце :)

Да се чуди ли човек да плаче ли, да се смее ли? Сега очакваме и Москвичите дето ще излязат от заводите на Рено, но вероятно ще си останат на хартия.

Те и при хартията са я закъсали. Фирмата дето прави избелителя се изнесла и сега руските учЕни се скъсаха да обясняват по РТ колко по-добра е жълтата хартия, направо бях втрещен. Тия хора сериозно са изтървали посулата.

Изключително жалка картина, леко смешна дори... оставям настрана темата за авторско право и т.н. Това е потвърждение за импотентността на една държава да създава, и апетита ѝ да граби и руши. За 100 години не можаха една прахосмукачка да направят...

А, изобретиха автоматична перална машина, Вятка. Стигнаха до Вятка-2 и се отказаха. Не можаха да се справят с течовете, все капеше отнякъде докато направи късо и бушоните горяха като скадове с боеприпаси в Крим.

"Stars Coffee" ... ТВА НЕ Е ЛИ НАПИСАНО НА ДЖЕНДЪРСКИЯ, ВРАЖЕСКИ ЕЗИК ? ЗАЩО НЕ Е НАПИСАНО С ЧУЖДИТЕ БУКВИ, ОТКРАДНАТИ ОТ БЪЛГАРИТЕ ? ЗАЩО ИСКАТ ДА ЗВУЧИ "НА ЕЗИКА НА ДЖЕНДЪРИТЕ" , ЗА ДА ГО РАЗБИРАТ ВСИЧКИ ? ЗАЩО ? НАЛИ В БЛЯДСКИЯТ СВЯТ ДЪРЖАТ НА "РОДНОТО", "ПАТРИОТИЧНОТО", "НАЦИОНАЛНОТО" ? ЗАЩО ?

Защо не е написано на "македонската азбука". Нали жужака каза, че кирилицата била македонска....

Новините от Русия даже не трябва да се публикуват в Европа. Боли ме фара!

Със сигурност ще е по-добро от силно препечените горчиляци и палитра от измислени лате-та на цени 5-6 $ за чаша!

Ти па, руснак от кафе не разбира. Разбира от чай, водка, отровни вещества и кражби.

Колкото "Алтай" беше по-хубав от Кока Кола... Мизерници и убийци на деца са тия гадове, къде ще ги търсиш за нещо свястно...

Не, че старбъкс е кой знае какво, но стар кафе, росграм вместо инстаграм... Много някак си... Това имитиращ продукт ли е? А уж имат самочувствие, че са център на нова цивилизация (дугин). Михалков пък мисли да прави руски marvel. Как ще го нарече? Рурвел?

Да сте виждали руснак да измисли нещо? Те могат само да копирват и купуват.

Руснак нищо неможа да измисли,освен... менделеевата таблица.

Малко е спорно какво точно е измислил Менделеев. Направил е някаква подредба на вече познати химически елементи, добре. Само да не си мислиш, че това дето го гледаш в класните стаи е менделеева таблица. Никой реално не ползва менделеевата, тя е изключително непълна и не съвсем удобно организирана.

Очевидният аналог си е ... КУРВЕЛ

В заведенията наследили Макдоналдс вече има мухлясал кашкавал, развалено месо и мръсни тоалетни. Всички си става по руски - мизерно, гнусно и тъпо. 100% и тези ще са така. Пълни некадърници са ватите!

Ватата не разбира какво е бранд и как се гради. Затова предпочита да си играе на развален телефон...

Що бе? Ватата сама си е бранд и няма други като ватниците. Географски запазена марка: североазиатски ватник

Те и макдоналдс отвориха, та взеха че натровиха сума ти орки. Но ще се научат, какво е това някаква си личнасть за широката руска душа.