Коментари - Странните забрани, за които да внимавате в Европа | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За джапанките същата забрана я има и в България, за шума в неделя е така и в други европейски градове и е супер добре, може да се на спиш добре. Храненето на гълъбите и редица други животни е с идея да не се оставя храна за плъховете.

Потвърждавам за Барселона. Това е най-красивият град в Европа заедно със Санкт Петербург. Всички други градове са надолу в класацията, вкл.градове като Рим, Порто и Осло, към които имам личен сантимент. В Барселона не може да загрозяваш красивата градска среда с провиснали телеса, дори и да си английски пияндур.

В Англия потвърждавам, че винаги при възможност ще те избират да се предредят и не съм видял някой да е глобен или наказан. Не знам това от къде сте го чули. Но примерно да бяхте писали, че в района около Брайтън наскоро официално забраниха хранене на чайки/гларуси - глоба 80 паунда.

Немците не знаят ли,че в неделя панелите са най- меки.

До портокалците: скъпи съседи, а аз къде да пикая толкова време на борда? Не стигат мъките, скорбута, бунтовете, смрадта, мърсотията, храната, ами сега трябва да се стискам чак до Америка, когато я открия за вас! Ай сиктир, моля ви се!

Ако се опитате да живеете нормално и почтено, това е нарушение на закона и пречите.

не мога да играя шах, но съм изумена от естонците,ако е истина. електронното им управление бе първото ми изумление.

В Португалия е забранено да се пикае в океана, защото урината привлича акулите, особенно Белите акули!

За Щвейцария написаното се отнася само за публичните контейнери да стъкло заради шума. Иначе хартия, компост,дрехи, пластмаси може да се хвърлят когато и да е.

Такава забрата за стъклото има и в Германия, и хората си я спазват.

Испанците са много прави! За другите също може да се каже, че си имат прецеденти за тези закони!

F%k Spain.

F%k koko