17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че малко ли са " мигрантите " там ?

Тия пари трябва да ги дават месечно. За двучленно семейство два пъти. Къщата и тя безвъзмездно, за това, че цял ден ще пече Слънце. Слънчевата радиация е враг на кожата и очите. Освен това ще трябва да се ходи и на зимен курорт.

Що ли си мисля,пе италианската аматьорщина в лъжите е хваната отдавна в крачка!!!Ей сега ще се вържа на еврейската политика за обезлюдяване на Майка България откъм българи,за да попаднат някои наивни наши сънародници и само за двадесет и четири часа видят малолетните им български щерки нанизани на двеста негърски кура в стил сардински караминьол. Ок,да допуснем,че съм тъп като задник инсе съглася да отида в Сардиния. Израело-турската редакцкя на Дир ще ми гарантира ли с правен документ,че не е публикувала една еврейска лъжа? Разбира се,че не. Защото не само Дир,а всички тия вече безброй еврео-турски сапунени сайтчета са трамплин за висок скок на лъжата.Ани нека списвачите в Дир отидат в Сардиния да зачеват ,ако въобше оцелеят,от негри,араби,змии секви и секви рептили други. На добър час! Да живее България и Българската й земя! Долу Сардиния и пустинните й движещи се пясъци!

За да се обезлюдява острова има причина. Преди да отидете с Сардиния трябва да се прекръстите и да се молите да нямате здравословен проблем, защото иначе сте пътник! Няма лекари, няма и елементарни лекарства ! За съжаление плажовете не са това което са били едно време. Пълно е с отпадъци както на пясъка , така и във водата.

Имплозия на западната цивилизация. Територия има, но никой не желае да живее според правилата ù, според евро ценностите ù. Импотента цивилизация, защото не може да предложи бъдеще за децата си (ама те джендъри деца могат само чужди да гледат).. така и с градовете им.. търсят си чужди хора, чужд народ.. тъжна история.

Според мен в Сардиния в малките населени места под 3000 жители, едва ли ще са налице еврогейски порядки и ценности. Само, че човек трябва да си намери подходяща работа, която там е вероятно е насочена предимно към селско стопанство и туризъм. Това предполага да се инвестират не-малко средства. А иначе красотата на природата и спокойствието са заслужаващ си контраст на простащината в България

Малко деца до това води 30 години порно субкултура

Един от най-големите проблеми, с които ще се сблъска Европа в близките 5 години е хронична липса на хора. Не само служители, а хора изобщо. Толкова ще се задълбочи този проблем, че 15 000 евро ще са смешан сума до 5 години. Скоро ще предлагат къщи без пари, училища и детски градини, здравеопаазване(напълно безплатно), високоплатени позиции и какво ли още не :) А хора просто няма да има. Има една книга "Следващите 100 години", която обеснява много добре това, което се случва на геополитическата сцена и разказва в детайли какво следва за населението на Европа. Всеки, който е интелигенетен ще следи точно тези теми за д аможе да продаде себе си наистина добре.

Ако беше толкова хубаво, хората щеше да се избият и сами да си плащат да се преселват в Сардиния. Ама щом държавата плащат на заселниците, работата нещо намирисва.

Няма проблем. Ще работиш хоум офис он лайн. Сред природата.

Е, тя Меркел покани няколко милиона от Азия и какво стана - вместо работници като от източна Европа, търтеи които източват социалните фондове.

Не е така...има всичко там... Това е програма за заселване и не значи, че е безлюдно в прекия смисъл

По голяма простотия не бях чул. За 15000 евро всички безработни ще отидат там. Здрасти

Тъпаци, снимката е от Амалфи, което е на 20-тина км от Неапол. Каква Сардиния, какви ... ?

Пълни безкрайни глупости! Хора има и ще има. Въпросът е какви. Припагандата как голям проблем била демокрагската криза е точно това! Долнопробна пропаганда. Хора има, но са наврени е големите градове!

На снимката е Равело, Амалфи. Пък статията за Сардиния. Що така? Дир-ът пак мисли, че го четат само доморасли мишоци.

Всички статии с подобни "новини" са кликбейт. Някъде щяха щерките да им женят даже. Ама явно хората обичат да четат сладки прикаски и журналята пишат за да изкарат лев. :D

Прав си за глупостите, които си написал. Дори не можеш да мислиш и да осъзнаеш какво си наредил като думи. Чети и се образовай, че е смешно, че такива като теб дори имат достъп до интернет! Хора НЯМА :) И скоро няма да има кой да ти даде ключа за стаята в хотела! Няма да има и кой да ти приготви храната в ресторанта. Егаси прогнилия мозък!

Иди за 15К и после ще се влачиш по корем за пари за жилище, храна и лекари! Ти си човек, който е виждал "чужбина" само на картинки!