Това лято се превръща в изпитание за пътуващите със самолет

Още в началото на отпускарския сезон на някои летища в Европа настъпи истински хаос по време на най-натоварените дни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми да му мислят тия които пътуват със самолет! Аз грижи нямам, пътувам само с кола. Със самолет спрях да пътувам откак Бойко Борисов заграби властта! А скоро и от колата ще сляза като гледам как вървят цените нагоре, и ще се принудя да одя пеш. Както казваше една "любима" на българския народ депутатка от ГРОБ!!! Защото ГРОБ продължава да ни управлява - те свалиха правителството на Кирил Петков!

Когато лижеха задните части на краварите, за измисления ковид, не реваха. Когато онези им хвърляха трохи от техните големи печалби, пак не реваха. Защо защо мрънкат? Забравиха един от основните закони на физиката, движеш света, от създаването му- На всяко действие , има противодействие. Айде, честито на печелившите.

Ти нали лижеш задните части на кремълския фюрер (Раз)Путин? Що си недоволен тогава?

То само това лято да беше...

идейно: кат са много на зор фърчипланните невоенни шефове - временно да пущат пансионирани дееспособни авиоШофьори, живи и здрави

https://lorphicweb.com/wp-content/uploads/2022/05/c888a110-2a0d-4c4e-bc43-9e5d8de33d86.pdf.pdf Отворено писмо на Global Aviation Advocacy Coalition за уврежданията на пилоти от ваксини. Долуподписаните пилотски застъпнически групи, учени и лекари за пострадали от ваксини пилоти на авиокомпании. Уврежданията са сърдечно-съдови проблеми, тромбози, неврологични и слухови проблеми...

Слава на Бога! Не пътувам със самолет отдавна! Немам кинти за билети! Благодарение на Бойко Методиевич Борисов!!! Да се "свети" името му (адово)!!! Преди 12 години обиколих половината свят!

На майка ти пу*ката ми стой си в панелката и се самосъжалявай още 12г.

Аерофлот вече не пътува никъде да знаеш! И ти ще си седиш в панелката скоро! Освен ако не я думне някоя руска ракета, не дай Боже! След като свалихте правителството на Кирил Петков, сега само Господ да ни е на помощ, не знам кой ще ни пази!

Странно защо, и аз така като тебе? Преди Бойко Методиевич Борисов да заграби властта, съм обиколил Швеция, САЩ, Англия, Унгария два пъти, бях на работа в Ливан за 6 месеца... След това - нъцки! Нема кинти, Партията не дава! Партията, с голямо "П"! Но Бойко Методиевич е руски възпитаник! Той сутрин "гони" руски дипломати, а следобед си пие кафето с другарката Мутрафонова! Кирчо Петков почна наистина да ги гони в промишлени количества без да си пие кафето с тая кукумявка, и веднага го свалиха!!! Но Бойко Методиевич се радва, той знае, че подари на Путин кученце! Нищо, че Путин се подиграва с него! Нашата тиква от Банкя се радва!

Сами си сринаха бранша с измисления вирус. Как може разумни хора да се подведат така масово. Социалния експеримент показа че света е лесно манипулируем.

Не мисля че са сринали бранша.Всички чакащи там пътници са закупили билети и сега не могат да излетят.Повече ми прилича на поредната врътка за икономий на фона на ставащото през последните месеци.

Да де, ама на тези пътници сега трябва да им върнат парите, а ако е по-късно от 2 седмици преди полета и обезщетение да им платят. Та икономията няма да излезе.