Турист си получи изгубен портфейл с €5000

Трима тийнейджъри от Стара Загора са намерили портфейл с близо 5000 евро в Слънчев бряг и са го върнали. Собственикът се оказал израелски турист.

Обратно в новината

Коментари - Турист си получи изгубен портфейл с €5000 | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на тези добри и честни момчета!!!

Много вероятно въпросният евреин предните вечери е изпукал в казиното и за проститутки 2 пъти по толкова.

Какво може да очакваме от евреин? Дано поне да им е казал поне едно благодаря.

Ти би ли казал "благодаря" на някой,който смяташ за идиот?

Явно Иван върви с идиот. Като гербови марки сте. Казваш Иван подразбираш идиот. Казваш идиот, подразбираш Иван.

Браво на тези момчета, възхитена съм ! Да не съжаляват за това, че не са получили благодарност - показали са, че са честни хора и тяхната постъпка предизвиква гордостта на много българи !

... и подигравките на много евреи,глупава госпожо!

дано вие не сте прав, Евреин ! когато честността предизвиква подигравки, означава, че цинизмът се е превърнал в ценност. това е мое мнение - много е възможно, това, което сте написал да е така, но дано не го вярвате

Върнали са ги - добре.В този акт наистина има наченки на добро възпитание , но се усеща и хладината на много ниско образование.Това да върнеш парите на евреин след като си установил,че е такъв... ?!? Той също(100%)не ги разбира.Затова и само се е здрависал с тях и бъдете сигурни,че го е направил с неприязън-както вие бихте го направили с някой луд и очевидно нечистоплътен идиот-трети братовчет,който виждате за втори път в живота си на някоя сватба под зоркия поглед на останалите си роднини..

точно. а дали евреина би върнал парите ако ги намери. пък дори и да не са му нужни.

Между многото апаши и крадливи политици имало и честни българи. Това е добра новина за България и за туристите. А написаното от Mitaka за безкрайността на човешката глупост е едно самопризнание, че няма как и той да не вътре в кръга на глупавите.

Израелци? Т.е евреи? Какво очаквахте? Здрависали се били... без коментар. Ами извади хайде да не са 10% от сумата в портфейла ама по 50 евро и им дай на момчетата... Да не говорим, че както е имало и документи, адски много разправии са им спестили също така, но такива са, не им харесвам манталитета, гадове са.

Безкрайни са измеренията на човешката глупост!

На еврейн да върнеш портфела ?!?!?! Луди, сега гаранция ни мислят за луди.

Евреите много щедри хора деба.

Ако си русенския митак, дето писа преди няколко дена големи глупости, явно си още по-голям глупак, отколкото те мислехме!!!