Коментари - Туристи измамени с резервации в Гърция | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туристическия ни бизнес е в ръцете на пост социалистически мошеници и мафиоти, окрали държавата целенасочено от партията мафия БКП/БСП - Шарлопов, Гергов, Арабаджиеви, Благой Рагин, Елена Иванова и т. н. Все отбор мошеници, водени от една невзрачна кукла на конци, поялника "министър" Ангелкова...!!!!!!

Министерство на туризма, че ще съдействат за връщане на сумите. Пострадалите трябва да се обърнат към съда за едно добро ОБЕЗЩЕТЕНИЕ за провалена ваканция. Лицензиращият орган не знае ли, че въпросът няма да се реши просто с връщане на пари.

Държавата вече е пълна с тъпаци. Всеки отива и плаща без,да се замисли на кой си дава парите и дали е реална промоцията.

Работа на държавата и съответните органи, вкл. онлайн платформи да следят дали дадени продавачи онлайн са легитимни ими не. В противен случай никога няма да има онлайн търговия в България. Онлайн търговията работи в цял свят и то от години. Въпросът е, че има гаранции за хората.

Тези туристически фирми за новите пирамиди.Да ги изброявам ли Вени тур 7, Земела, Валери 90 и т.н.Уж имат застраховки но те ги занижават да плащат по-малко.Няма никакъв контрол.Въпреки това има Министерство на туризма, което си има чиновници,министър и всякакви други кратикурци , които най-редовно взимат заплати.Повечето туропераетори не издават касови бонове и издават отрязък от прихозден касов ордер , които се продават по всяккави сергии.Сигурно не плащат и данъци.Предлагат ти снимки от хотелите и после истината се оказва съвсем различна.Трябва да се въведе ред в кочината.

Каква е тая платформа,каква е тая туристическа фирма световно неизвестни и двете!И на такива как човек може да се излъже въобще???