Туристическият бранш: Морската вода е чиста

Престъпно е заради локално замърсяване на морската вода в село Кранево да се пише и говори, че водата в цялото българско Черноморие не става за къпане, заявяват от УС на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация

Обратно в новината

Коментари - Туристическият бранш: Морската вода е чиста | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо по- различно от предни години, а имено: морето вони на клоака. Трябва да си олигофрен за да посещаваш тази тоалетна плажна ивица, собственост на мутри, обслужвана от пакистанци и с усещане за презастроен софийски комплекс!

И храната включена в "ол инклузив" пакета е прясна и високи заплати даваме изплащани в договорения срок. Всичко е цветя и рози при нас

Ако хотелиерите мислят комерсиално, потенциалните туристи мислят логически. Не може в Румъния да са открили токсични водорасли със забрана за консумация на миди и риби, пък на нашия бряг водата да е идеааално чиста! Не може миналата година, неофициално, централни ведомства да предупредят висшите си служители да не ходят на нашето черноморие, но от простите туристи да се иска да вярват, че всичко е наред. Налбантов ял миди ... то, за 5 лева човек прави какво ли не.

Чиста. Колко па да е чиста. Малко сол, ешерихия коли и някоя друга бактерийна. Подрискаш се за 2 седмици и отпуската минала . Обаче току виж си отслабнал за следващото лято от наложената диета.

си хас тия селяндури (собственици на хотели, ресторанти и концесионери) да кажат нещо друго! Водата е чиста, защото искам да работя 2 месеца в годината и в края на август да си купя новата Панамера! Така че - идвайте!!

Съвсем чистичка е ... Алибегович даже ... я влага в сладоледите си, пълна и с микроелементи!