Коментари - Виена и Братислава ще се свържат с Хайпърлуп | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но снимката е много показателна. Между Виена и Братислава ще пътуват бежанци.... Хахахахха

Само си предтсви салатата при 1200 km/qas

Въздушна възглавница при намалено налягане?!? WTF?

Редактор Виктор е поднесъл рекламата ("новината") в типичния за днешните "технологични" журналя лъжовно-бодряшки стил предназначен за гугъл селяндури. Ненаправената никъде до момента система за колко време ще ускорява нещастниците до скоростта на реактивен самолет, за колко време ще убива тази скорст, колко спирки ще има по пътя ? Да не говорим за аварии при които шансът за оцеляване на пътниците е 0% (изстрелян във снаряд със скорост 1200 км/ч който среща каквото и да е препятствие по пътя ?!). И всичкото това за да се осигури евтина чиновническа треторазрядна работна ръка във Виена. Няколко свръх-богаташит се чудят за какво да пръснат награбените от пари при положение, че 40% от човечеството има проблеми с изхранването ....

Нормално е да има зле-пишещи журналисти. Заразате се разпространява, лошото е за останали будни и ЕнтЕлЕгЕнтнЕ хора. Предполагам че ще обществото ни ще се раздели на две, докато заразата на глупостта не обхване всички и не се самоунищожим (вижте г-н Тръмп) какви "хора" или по-скоро амеби агитира. И в БГ не е по-различно вижте простите и фанатизирани-промити турчоля как гласуват и какво поведение имат! Предлагам построяването на тестова линия хайперлуп тук и използването на "дъмиис" от горе-посочената прослойка...и да се надяваме че от високата скорост и ниското налягане ще се вразумят хаха едва ли но със сигурност ще има инциденти, както при всички изпитания.

Въздушна възглавница при намалено налягане? Може би магнитна...

Може само да служи за пример!!

това да не е продуктово позициониране за сименс уж амариканци, виена а в дъното сименс

Ейййййййй измислил го руснака.

тази на снимката е имигрантка пристигнала с товарния влак от Гърция и сега чака да хване loop-a за Виена

Че те американците отдавна я прилагат тази технология в подземните бункери-градове, строени като противоядрени убежища. на

6/цата !!! Типична виенчанка с дете на ръка !!!

Снимката е много добра :D

Ще се свържат или се ОБСЪЖДА да се свържат .....?????

Просто да си забързат влака - нормален европейски влак със скорост около 150 км в час ще направи излишни други скъпи инвестиции.

В случая не е толкова лесно, просто трасето преминава през доста предградия и се налага да намалява. Иначе в Австрия влаковете са до 260 км/ч, просто релефа в по-голямата част от страната правят излишна инвестицията в по-висока скорост за равнините.