Коментари - Виена запазва позицията си като град с най-недружелюбните жители | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия класации са много хубаво нещо, ама хората отдавна обикалят и много от тях се чудят дали не са били в други градове със същите имена. ЕС си става кочина и само в дълбоката провинция или в малките общини като примерно Грьонинген още става. Друго не мога да разбера - тия недружелюбните що все за либерали гласуват, пък после недоволни от политиките не масова имиграция.

ми писнало им е на хората от навлеци!

За мен най-недружелюбни са чехите. Прага колкото и да е красива, хората са отвратителни и това проваля всичко.

Не бих живял в "най-добрият" град за живеене, освен ако не ме принудят. :-) По-скоро ще живея в някое българско село, отколкото в това австрийско гето. Няма да споменаваме, как смърди в центъра на града на конска пикня.

Все гутен морген и все пари искат.

След толкова локдауни, задължителни FFP2 маски на открито и закони за задължителна ваксинация, всеки би се изнервил. По-интересното е, че изобщо има останали живи хора там, след терора, на който бяха подложени.

Къде ходят на почивка перничани у Виенско

Нищо кой знае колко изненадващо.Най-известният австриец -чичото с мустачките.Най-известната австрийка-чичото с брадата, който спечели Евровизия.

Въобще не съм съгласен,че Виена е с чиста околна среда . Лятото бях там за няколко дни ,пълно с боклуци по улиците ,араби , мангали,виенчани разхлаждащи се в мръсния Дунав ...Супер картинка.Почти като Брюксел е станал по мръсотия и мизерия..

Виенчани са посрани отвсякъде, но за пред чужденците се надуват и си придават фалшиви важности! Изключителни лицемерен и педераски град е Виена.

Всичко що е с немски корени е недружелюбно.

...времето на соца такава слава имаше Ленинград, поради отпечатъка на блокадата през зимата на ВСВ. Виенчани или са големи надувковци, или не обичат навлеците, което никак не е лошо.

На коренно противоположно мнение съм . Будапещанци са по-сган , определено...

Виена ли? Според мен в Амстердам например са много по-големи дървеняци.

Вчера се върнах от там! Тия хора идвали ли са в Бургас за да видят?

От кога Мексико е град? Автора е много добре с географията.

Ами погледни как се казва столицата на Мексико!

"От кога Мексико е град? Автора е много добре с географията." Хахаха. Да, град е. Столица на Мексико, многомилионен, с мръсен въздух.

Тия идвали ли са в София?