Загадките на осмия континент

Нова карта на Зеландия разкрива как се е образувала и защо е потънала

Обратно в новината

Коментари - Загадките на осмия континент | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не ме лъже паметта, у нас се преподава теорията за шест-континентална Земя. Ние не броим Северна и Южна Америка като два континента. Като превеждате статии, вместо да ги пишете, поне малко си използвайте двете мозъчни клетки.

Лъже те паметта, върни се в училище да я опресниш

Това НЕ Е истинската карта на СВЕТА НИ ! Те показват само техният измислен вариант за да може ГОИТЕ да стоят прости неуки и лесно за контрол. Ако знаехте ,че има още континенти и същества и може би свобода от Диктатурата с която сме обвързани тук щяхте ли да седите тук или да си биете камшика нанякъде извън нашият "затвор" !? Защо мислите се забрани да се ходи след определени паралели и да се посещава Антарктида и да се изследва какво е това място и какво се крие там !? Хора на видео се опитваха да ходят и ги посещават много много бързо военни кораби с предупреждения да се връщат !!!

Айди, време ти е за ликарствата.

Ето тук вече учените от БАН трябва да помислят, как аджеба континентът да бъде пак изкаран отгоре!

Зеленски и той сигурно е бил от Зеландия, но след като я е потопил е отишъл да направи същото и с Украйна.

Разпродажба!!!Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN. ------ https://mub.me/handy

Всички знаем Колумб, как е името на Откривателя на континента? Учените и откривателите кои са? Хората оцеляващи в жестоки сурови условия да представени почти като канибали, ядящи пингвини, как го разбраха???? Думи нямам!

Интересна статия, но според мен няма как да говорим за нещо, което е под километър-два вода, че е континент. Било е континент преди да потъне, както са били Атлантида и Лемурия. Но вече ги няма. Освен това долното твърдение според мен е неточно: "Вторият етап е започнал преди 80-90 млн. години и е довел до отделянето на Зеландия от Западна Антарктида и създаването на Тихия океан." Между Зеландия и Антарктида не се намира Тихия океан, а Южният ледовит океан. Тихият океан е огромен и се намира между Азия, Австралия и Зеландия от една страна и Северна и Южна Америка от другата му страна.

и 8мия и 7мия континент са измислица :D базикам се... това са стари коментари на тукашните ни русофили

+$0.05 :)))))))))))))))

Много интересна статия!

Много хубава статия!