17-11-2017 20-11-2018

Коментари

освен всички останали функции обелиските служат за енергоомен на нас ни е позната сравнително добре функцията за отвеждане на енергия от хората в определен периметър около обелиска. неслучайно някои наричат Земята - Човечарник предполагаеми ползватели - анунаки , но и за битуващи в честоти недостъпни за настоящите ни осакатени сетива

все едно вече няма техника за преместването. Из целия Рим има поне 7 обелиска

Защото отдавна са се продали на сатанистите.

Защото са го откраднали защо.

Доста "християнски" елементи са заимствани от древноегипетската религия.

Те всиюки религии са си заимствали символите и митовете едни от други - лошо няма!

Масони, брато ;)

Щото има само една религия, която изповядва земният елит. Психология за контрол на масите. Символите просто са играчка за създаване на виртуална реалност, също като в игрите с които промиват тиквите на децата, рекламите за възрастните, спорта, "забавленията", модата, културата и каквото още се сети човек. Системи за подтискане на природни инстинкти и критична мисъл, всяка със собствена йерархия от "жреци" и "ритуали". Хиляди системи за контрол, манипулация, измъкване на безплатна енергия и печалба. Религиозната психология е навсякъде, но силата на религийте като институция е доказана. Последната създадена от писател-фантаст с цел избягване на данъци се намира в Америка e Сциентологията. Но нищо не може да се сравни с парите, банковите операции и манипулации на Римо-Католицизма. Окултно за непросветените е просто "Скрито знание" от тип тайни номерца и врътки за контрол. Всяка държава си има окултна организация тип "Тайни служби", модел усъвършенстван от Розенкройцерите и Тамплиерите. Хората винаги са имали нужда от психологическа механика към универсалната майка и баща. Естесвено е да се намери някой да синтезира тази нужда като бизнес модел и да и даде колективна стойност. Докато има балъци, ще има тарикати да ги яздят. Se la vie.

Плагиат такъв! ... Няма как това да са твои разсъждения и в същото време да изписваш множествено число с "й" ... ако идеята ти е да сложиш ударение, научи се как да го правиш, не ползвай "й" за целта ... друг е въпроса, че там не се слага ударение!

А съвсем отделен е въпросът за пълния член :)

ало Варна, тук не клуб литературна сбирка.

Ре, това естествено не са негови мисли, това се нарича знание. Разбираш ли. Той има знания в дадена област и ги представя пред нас. А глупаците трудно разбират това.

Защото той е окултен знак,а за тези които се чудят какво първоначално изразява ще ви кажа,че това е фалос,да фалос.Погледнете линиите-лъчите излизащи от него,те са осем,след това отворете изображение на бог Мардук и ще се изненадате какво има на ръката и полите си,а и към какво сочи.....Ето това е Ватикана,най голямата "християнска " организация....