Защо всички искат да живеят в Канада?

Ванкувър, Калгари и Торонто са класирани в топ 10 на Глобалния индекс за качеството на живот за 2023 г.. Но какво прави Канада толкова предпочитана?

Обратно в новината

Коментари - Защо всички искат да живеят в Канада? | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дето канадците искат да работят и живеят в САЩ.

независимо от мантрата всички искат да живеят там , за 80 години въпреки че е втората по територия страна в света, при всички напъни"всички искат там" Канада си остана с население колкото съседна Румъния. Факт просто не става за жевеене както го пропагандират.

Кои са пък тез всички..?!

Дори и да си военно-престъпник няма да имаш проблеми там, освен ако не те поздравят в освен ако не почетат в парламента :)

Явно всички тук коментиращи умират от желание да живеят в Расия. Хайде, бегом на топло в Сибири!

и как пък го реши това? на света освен България, съществуват само Канада и Русия ли? хахах ей прости хора с промити мозъци ве

хаха пълни глупости, пак пропаганда заради нацистката изцепка в Канадския парламент май? всички нормални хора вече бягат от Канада, там става все едно си някъде в Индия или Пакистан, хората нямат пари, не могат да си купят неща от първа необходимост, цари пълен комунизъм, тея пък пишат, че всички искали да ходят да живеят в Канада, ако под "всички" имат предвид индийци, пакистанци, иракчани, африканци тогава да

Страхотно образование в Канада, първата му работа е да направи детето ви Гeйска мендиета и то в по-добрият случай, а в по-лошия: от малко да си смени пола. Само смей да протестираш, че детето ти е на 10 и не може само да решава и че още дори собствения си пол не разбира... свършено е с теб !!! И не е само това, хората преди мене доста са писали за "прекрасната Канада". Не се ли срамувате да пишете небивалици и всички да ви се смеят?

Хорта бягат от Канада, а авторът на статията обяснява защо всички сикали да живеят там. А бе какви хора наемате, ДИР?! Това, дето пише статии, трябва да има елементарни понятия от света, а не да преписва стари материали от преди години! Канада е фашизрана страна, тотално потискаща и ограничаваща свободата на гражданите, по време на Ковид пандемията беше откровен терор и насилствено поставяне на ваксини + забрана за илзизане от страната - истински ваксинационен капан. Зная за българи, които са наели частен самолет до Мексико, за да могат да излязат от Канада, иначе не са и пускали. Всичко това са симптоми на фашизъм, който сваля още десетки параметри на Канада като място за живеене. Канада беше хубава преди САЩ да завъдят неофашизъм и да настъпят Канада и ЕС по врата - чрез подкупни идиотизирани локални лидери. Самите САЩ са "образец" за провал - не гледайте из интернет какво се случва там по улиците, защото няма да можете да спите. Нервите не издържат на полу живи трупове с оли рани и увредени тела да се търкалят по тротоарите - вече имат нова пандемия там... А да се срванява с Русия, която е една държава с объркан народ, е глупаво. Понеже не Русия иска да ни е господар, де факто!

Калгари - да, става, но и там сега се вихри кмет комунист. Колко ще издържи града не се знае. Ванкувър - добре, но е най-скъпия град в Канада и е пълен с наркомани и бездомници. Торонто - вече си е гето, също много скъп и управляван от комунистка… От собствени наблюдения…

Нищо не се споменава за Монреал, защото е франкофонски град, но е доста по-евтин от скапаното Торонто. Ванкувър не случайно му викат Хонкувър - само жълтури навсякъде, а къщите са с размери като за кукли. За Калгари направо умрях от смях - там лятото е само 1 ден в годината и ако се случи през седмицата в работен ден направо си прецакан за цяла година!!!

В Кебек е див социализъм - от най-зрелия де го помним само по-старите! Купон и ядене на корем, бачкане като по соца - от време на време и само ако си на кеф! Обаче и това е до време и скоро и тази хубава провинция ще я оцапат. Франкофоните поне са инати и се запъват и не се дават лесно на фашистите в парламента в Отава, останалите провинции на Канада отдавна са прецакани от Отава.

Като оставим настрана цените на жилищата, които са вече само по джоба на хора от Китай и Индия, отиваме на наемите, които в Торонто са 2900-3000 на месец. Вчера жители на града излязоха на гражданско неподчинение, отказвайки да плащат наем. Мед. сис-ма и образованието са на принципа - "без пари - толкоз." За консултация или процедура от специалист се чака 4-5 месеца. Продължителността на чакането в бърза помощ е м/у 8 и 12 часа. С очите си съм виждал хора да си носят суха храна там. Образованието - мама миа - дъщеря ми е в 10-клас и за пръв път има учебник. Квадратни уравнения смятат да им преподават в 10-и клас. Геометрия не се преподава. Минава се на правоъгълен триъгълник и sin, cos и готово. В университета искат мат, като в БГ, та затова 40% отпадат втората година. БОК вдигна лихвите от 0,25 на 5.99 за да бори инфлацията, но вчера дигнаха с 1.10 мин заплата, та лихвите ще продължават да растат. Та както казваше Люси от "Ергенът!" (оная, де прилича на Пришълеца): "Логика няма." Та ако искате да ви и управлява фашист, който за една година се оака пред Китай, скъса дипломатически отношения с Индия и приветства с бурни аплодисменти нацист в парламента - ЗАПОВЯДАЙТЕ!

На фона на фашистката политика и гестаповщината Трюдо, цялата публикация е като един много дълъг виц. Вие наред ли сте с главите?

"Защо всички искат да живеят в Канада?" Ама вие серизоно ли мислите, че има хора, които да искат да живеят в Канада при белите мечки?!? Даже всички били искали да живеят там?!? Да не сге пияни или дрогирани?

Тъкмо си мислех да заминавам за Канада. В България не ми се стои вече, а колко я обичах. Ми

Не очаквах такова единодушие, явно от пребиваващи/-ли е Канада. Ама са 100% ПРАВИ. Само някои от десетките факти: Проверете колко велосипеди се крадат и колко убийства стават в Торонто. Само 2-3% от инженерите-емигранти работят по специалността си - другите са работници някъде. Колко струват жилищата и дали е възможно със заплата на сам работещ да се изплати. Колко от заминалите преди 20-30 години са все още там? По-малко от 1/3 от моите познати. И още десетки такива статистики...

На: „Защо вече никой не иска да живее в Канада?“

защото са ги излъгали че е хубаво, някой е написал статия защо всички искат да живеят в канада и после като отидеш там ти се обеснява че не ти харева щото ти си загубеняка и некадърника и така ти минават годините докато с еусетиш че реално е скапано да се живее там може да с еокаже че са децата ти които са го разбрали по одбр еот теб щот нямат комплеските че са някви не канадци, ами са родени каманадци и им се мотано в канада.....

Така не се бях смял отдавна :)))))))))

вие прости ли сте или да? кои са тези които напират да отидат в този модерен концлагер Къмада?!

Каквато свирепа дженедерия се вихри там... за деца да гледате там не си и помисляйте!

И защо? И КОИ са тези всички? Колкото канадци познавам, сите са готови и дедовия да си отрежат, само и само да се разкарат от студа и влагата. Ама с дърварския им акъл, никъде ги и не взимат...