Коментари - Зелените сертификати намалиха туристите в хижите, въпреки че планината спасява в пандемията | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да разбирам, че трябва зелен сертификат, но нали хижите са направени за да приютяват и туристи, които търсят подслон от лошо време. Означава ли това, че ако няма зелен сертификат даден турист няма да бъде приютен? За какво тогова са хижите, те не са хотели или може би са? Това което наблюдаваме все повече, е че почти всички хижи се превърнаха в хотели и на много хижари не им пука, ако някой навън мръзне .

Всеки,изкачил си пеша във планината,има достатъчно въздух и сили.Няма как да е болен.

Обаче по нашите хижи напоследък има всичко друго но не и туристи. Ходят разни тумби единствено за да си скрият простотията. Аз отдавна спрях да посещавам така нар. хижи.

Явно само в тази хижа е така,а тези хижари са ненормалници! Никъде няма такова изискване освен в тая хижа,че и по света за планините никой не ви ограничава!

стойте си без посетители, щом се сагласявате на сертификати!

Де ви с.ра на сертификатите!

Преди две години не давахте да се разхождаме навън, а сега хижи-мижи!

А не бе швепс..

Алооо, това е хижа в планината, а не хотел сред тиквите. Ако хижар откаже да те подслони, трябва да бъде премахнат. Хижарите трябва да са хора.

Ако нямам сертификат ,отвън ли ше ме оставят в Балкана?

Естествено, несертифициран = не се брои към човешкия род. Такива са новите тълкувания на хартата за правата на човека.

Сертификати в хижа, не говорете глупости, в нашия град никъде не ти искат сертификат, ти в планината, хйде стига глупости! И във всяка тема ГЕРБ замесвате, абе простотия!

Е как така, нали миналата година гениалният ни щаб обяви че планината е място за разпространение на Корона и я затвориха .... Сега пък спасявала - хайде малко ... без такива новини, а КОРОНОТА!! Смъртта от мечки в планината, безобразие!

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Това от кога!?! Нали ГЕРБавите специалисти я бяха затворили преди година!!!

каккви сертификати в планината и по хижите?! ходете си спокойно, няма как да ви забранят нещо там.