Авиокомпанията ще лети директно до португалската столица и обратно два пъти седмично - всяка сряда и събота, до края на летния сезон. Най-ниската цена за еднопосочен билет в икономична класа за пътник без регистриран багаж до Лисабон е 139 евро.

Лисабон предлага преживявания, които ще впечатлят както любителите на приключения, така и тези които търсят незабравима почивка. Португалската столица е неповторима и по отношение на културното си и историческо значение. Над 62 са музеите в Лисабон, като небрежната разходка из цветните и стръмни улички представлява също своеобразна екскурзионна забележителност, която се допълва и от множеството средновековни замъци, разположени в различните части на града, посочиха от авиокомпанията.

Повече информация относно разписанието и начините за резервация на билети пътниците могат да получат от Центъра за обслужване на клиенти на e-mail: [email protected], онлайн на www.air.bg и мобилното приложение, в офисите на авиокомпанията в страната и в чужбина, както и през агентската мрежа.

През месец март кабинетът в оставка назначи "България Еър" за въздушен превозвач, който да оперира по международната въздушна линия София - Баку - София. От пресслужбата на Министерския съвет съобщиха, че авиопревозвачът е заявил готовност да започне редовни пътнически полети по линията два пъти седмично.