Включете на живо виртуалното парти за Нова година на Лас Вегас и все едно, че сте там.

Лас Вегас е дестинация, която знае как се правят партита, но дори и градът на греха няма да има пищни новогодишни тържества тази година. Главната улица (The Strip) ще остане пуста тази година, но за сметка на това почитателите на празненствата в стил Лас Вегас ще могат да включат на живо любимата си дестинация онлайн.

Всичко, от което ще имате нужда, ще е интернет връзка и голям екран за максимално реалистично преживяване. Партито ще се предава на живо на страницата VisitLasVegas.com, на фейсбук страницата на града и в YouTube канала му.



Диджей ще пуска музика на живо от 23:45 часа местно време, а в полунощ ще има впечатляващо шоу с фойерверки.

Гигантски знак 2020 ще бъде запален и зрелищно взривен (нещо, което мнозина биха искали да направят лично с 2020-а година), а на негово място ще се появи знак с надпис 2021.

“Знаем, че посрещането на Нова година в Лас Вегас е в списъка с мечти на много хора и дългогодишна традиция,” споделя Стив Хил, президентът на туристическото бюро на Лас Вегас. “Макар много посетители от страната и света да нямат възможност да се присъединят лично към нас за смяната на годината, , това виртуално събитие ще ни позволи да споделим своя ентусиазъм и вълнение с почитателите на Вегас от близо и далеч, докато всички очакваме една по-добра 2021 година”.

Имайки предвид часовата разлика, това означава 10 часа сутринта на 1 януари в България - втори шанс за посрещане на 2021 г.