Ако обичате да пътувате, да сте на различно място всеки ден, и да ви плащат... мечтата ви може да се превърне в реалност. Сайтът за резервации Hotels.com търси да назначи Retro Beach Motelier - човек, който това лято да обиколи "10-те най-добри ретро плажни мотела" на компанията в САЩ, съобщават от компанията.

За целта късметлията ще получи 15 000 долара. Сумата включва 10 000 долара за път и настаняването в мотели из цялата страна от Флорида и Мейн до щата Вашингтон и Южна Калифорния, както и 5 000 долара за лични разноски. Освен това "служителят" ще тръгне на път и с ретро полароидна камера. Негово единствено задължение ще бъде да документира престоя си в различните мотели.

От Hotels.com съобщават, че също така ще подсигурят на победителя в състезанието - слънцезащитен крем, чадър, ретро слънчеви очила, AM/FM радио със слънчева енергия и ретро полароидна камера. Единственото изискване към победителя ще е тази камера да се използва за документирането на самото пътуване.

За да се кандидатства трябва да се попълни онлайн въпросник, който изисква име в Instagram и включва въпросник като "Ако пътувахте през 50-те години, с кого бихте прекарали ваканцията си на плажа?" и "Опишете защо ретро мотелът на плажа е вашето идеално място."

Компанията казва, че ще избере победител въз основа на три показателя: креативност и оригиналност, качество на представяне и съответствие с темата.

Печелившият маршрут на пътешественика включва старинни бутикови плажни мотели в цялата страна, като The Pearl Hotel в Сан Диего и The Montauk Beach House в Лонг Айлънд, Ню Йорк. Мотелите са в скорошната класация на Hotels.com за 10-те най-добри "ретро плажни мотели" в САЩ, базирана на фактори като средна оценка на гостите, дизайн, цена и местоположение.

Според компанията, тези по-малки бутикови хотели могат да бъдат по-достъпни от средния ви луксозен мегахотел.

Кандидатстването приключва на 5 август, а Hotels.com планира да уведоми победителя до 12 август. Участниците трябва да са навършили 21 години, за да могат да участват в конкурса.