Круизните кораби на "Disney" потеглят на пътешествия в началото на 2025 г.

С "Disney" никога не е скучно. "Disney Cruise Line" обяви нови маршрути за своите шест кораба, стартиращи в началото на 2025 г. и предлагащи пътувания до Карибите и Бахамите, но през различни маршрути. Един от корабите "Disney" предстои да бъде базиран на Западното крайбрежие на Съединените щати, Мексиканската Ривиера и полуостров Баха.

Очаква се морската линия на "Disney" да предложи нови и любими на феновете предизвикателства, предоставяйки на гостите повече възможности за забавление под слънцето от четири пристанища на САЩ. От островните дестинации на "Disney Cruise Line" до Бахамските острови и пътувания със седем нощувки до Източните и Западните Кариби, началото на 2025 г. ще осигури набор от приключения на борда на шестте кораба.

Едноседмичните екскурзии ще включват два дни по море, но с повече възможности за разглеждане и забавление от световна класа. Освен това клиентите, успели да резервират круиз на кораба "Disney", ще имат удоволствието да посетят и острова, обозначен със същото име. Проектирани да бъдат уникална комбинация от бахамска култура и изживявания на самите "Disney", корабите ще включват бахамско изкуство и музика, съчетани с характерни забавления на компанията, архитектура, вдъхновена от бахамските природни чудеса, и възможности за изследване чрез уникални пристанищни приключения.