Коментари - България изпреварва по туризъм Кипър и Черна гора | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това от областта на научната фантастика ли е?

Разминали сме Кипър ама друг път! НЯма място за сравнение въобще! Само в мечтите на някои може да задминем Кипър!

пълни глупости и странен критерий - Черна гора. Там ходят например онези руснаци, които не могат да вземат виза за европейска дестинация. а относно туристите и приходите от тях ще задминете Кипър на кукуво лято.

Догодина ще изпреварим Лесото и Бурунди.

Гьобелс пасти да яде. Само маргиналните гласоподаватели на залязващата партия ГЕРБ могат да повярват на тези нагли лъжи. Калинките само се чудят от кой ръкав да извадят заек,за да повярваме в доброто им управление.

БРЕЙЙЙЙ.....Машала ма, г-ша министърке...

сигурно! всички английски, шведски и какви ли не западни отрепки идват да лочат тук и да ритат камериерки в главите...

Ама друг път ще изпревари Кипър

Черна гора?! Че тя има едва 600,000 население.

Ходил ли си в Черна гора за да си толкова компетентен?

Каква глупава и самохвална псевдостатистика гарнирана с множество лъжи ! Да попитам: 2 милярда били "влезнали" от туризъм ... А колко милярда са "излезнали" за туризъм ? Само в Гърция българите са похарчили над 2 милярда ! А Турция ? А Испания ? А Италия ? А останалия Свят ? Сметката под чертата е отрицателна ! Много повече излиза от България за туризъм отколкото влиза ! След бетонирането на черноморието и неадекватните, мутренски действия на Цеко Минев из планините българите не ходят на почивка в България. Тази година измежду познатите и приятелите ми няма такива, които да почиваха на българското море !

Това е глупава пропаганда която се съчинява от журналисти на ГЕРБ. Тази година туризма реално е направил 2 пъти по-малко приходи от предходната година. След Кипър и другите балкански държави сме на пред последно място.

по-добре никого да не изпреварваме, защото ставаме все по-зле. От това изпреварване усещам само по-високи данъци и по-високи цени. Нека да отбием за малко вдясно, да дадем път на други да ни изпреварят, че да отдъхнем.

ха,ха, ха,таз година кипър и монтенегро догодина да изпреварим и брацкия гръцки народ .ураааа.......

Няма съмнение че от българските министри и екип има хора които не са ходили на лекар -психиатър.жалкото е че много хора искат да е така но не е реалност

министърката - НЕ го вярвам, не го вярвам !

Е, и ..?? Дреме му на народа за ЧАСТНИЯ ви туризъм !! - Защо не оперирахте ЕДНО болно дете с част от приходите ??

обаче,хора,тези трябва да ги изгоним от парламента,много лъжат.То бива,бива помиярски изпълнения,ама тези прекаляват.От Кипър???

Интересно защо избраха за критерий Черна гора. Ами тя по площ е колкото две наши области, а по население колкото една. Има само петдесетина километра плажни ивици, но който е ходил там на почивка ще ви каже че нивото на обслужване е в пъти по-добро от това по нашето море.

Боже, Боже .... и тоя луд, ама и тия дето му се връзват...

Абе да не ни е хванал македонския синдром?

Наред са Испания и Италия! Тях ще ги минем през 2019!

Поредните фалшиви справки от централата на герп. Предните няколко бяха хвалбите с високите доходи на работещите в БГ, доволните пенсионери и поевтиняването на доматите през юли.

Този дето го е написал това просто си е смукал .... няма нищо вярно в това което е написал.

Ей, тия некадърници започнаха да говорят без да мислят направо през просото. Без да гледам цифри, България изпреварила Кипър по туристи...... Ама как може въобще да кажеш такава глупост? И това е зам министър. То бива бива да се натягаш и да се правиш не велик, ама направо си не смешен, а жалък!!!

Вие виждали ли сте дори на снимка какво предлага Черна Гора и какво България? А Кипър има 10 месеца лято и плаж 30 градуса. За какво говорите?

Ха ха, може и да имат 10 месеца, но хората ходят Юни, Юли и Август и помалко от май и септември. Аз лично съм ходил на плаж до 25 декември, но там работех. И кипърците използват трик който наште не умеят, когато дойте сезона към май намалят цените на самолетните билети двойно по-ниски от нашите. Има си доста тънкости, нашите туроператори са като слон в стъкларски магазин. Ако министъра ми даде заплата подобна на неговата мога да утроя туристопотока.

Да не вярваш.

Тези ваши хора от министерството добре ли са ментално