Коментари - Банско в Топ 15 на най-добрите ски курорти | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Банско е страхотно! Карал съм в половината курорти, по-жив курорт от Банско няма, повечето са пенсионерска среща, а пистите въпреки, че са малко са страхотни. Цеко е мошеник, но разбира от ски. Не случайно Банско е на световната ски карта. Браво!

истинските римляни могат да ти посочат веднага поне 7 италиански курорта по добри от банско.

класация на зимни курорти, а Сейнт Мориц го няма!?! За сметка на това сложили едно българско село. Абе вие между село и курорт разлика правите ли изобщо?

Боровец е много по добър от банско и ако се налеят половината от парите, които се наливат в селото може и да дочакаме да се нареди български курорт в по предни позиции. Тая класация е пълна пародия.

Боровец е много разчекнат курорт. Да бяха помислили за удобни връзки между пистите. В момента всяка ски зона е сама за себе си и общо взето не можеш да караш по всички писти в рамките на един ден.

А слънчака е в топ 5 на зимноте курорти в Света!

Мда не само в топ 15, а и в топ 500. Абе, "авторе", ти ходил ли си изобщо в Банско и поне един другите градове?

Не само е в първите 15, ами е на седмо място ! Бахти простотиите :DDDDDDDDDDD

хахаха - Аспен е след Банско! Това никога няма как да стане... автора на тая статия май е гоогалнал световните ски курорти и е измислил тая глупост дето е написал....

Само като видях , че зермат , швейцария, е след банско, престанах да чета. Хора осъзнайте се. Не може да сравнявате ябълки и круши. В тоя случай даже и ябълките са по-хубави от банско дето до хотела 5 звезди , баба ти гледа кози и кокошки в задния двор. Къде сравнявате курорти , в които даже коли не се карат , с продупченото банско. Селяния.

Някой е платил естествено за да сме вътре....

по голяма глупост не съм чел отдавна..изглежда и в чуждите медии е пълно с журналя които пишат наизуст..мога да посоча 4 от тези след номер 7 които са на светлинни години пред Банско

Банско е най-доброто място за ски в България. Има и много недостатъци за корекции, но са най-добри. Не е руината Витоша и банскалии направиха от никакво градче-село курорт, за който се говори. Право на коментари имат само тези, които са направили нещо, за което да се пише и говори. Другото е злоба и завист. А в Самоков нещо стана ли? Уж хората сме еднакви, ама не сме.

Gesh-че, Витоша е в руйни заради чичо Цеко, поради същата причина и Банско се е превърнало в планинския Слънчак - пак заради Цеко - ненаял се, в крайна сметка от лакомия самите Банскалии ше си извуюват 2ри лифт, ще застроят с още 1000 хотела, после ше последва 3ти докато накрая планината не се стовари върху лакомите им муцуни

чета тука и не вярвам...ама статията е в мирър бе, кви поръчки кви пет лева, отворете и я вижте. хората навън ни признават, ама ние на тарикати се правим. аман. няма да прокопса така тая държава

Сещам се за една строителна компания --- строеше в Банско без разрешение, без нищо. Някои от апартаментите бяха без входна врата даже. Обаче.... собственикът плащаше на разни журналя на "Албиона", идваха, снимаха, пишеха, той ги хранеше, поеше, плащаше им всички мастрафи. Като резултат: продажбите вървяха, компанията имаше 5 звезди в т.нар. Бентли Пропърт Ауордс, абе лудница. Докато в един момент просто не спряха да строят, но продължаваха да продават. И ББС прави разследване за тях, ама яденц. Доста от купувачите останаха с пръст в устата... или там, където се мушка пръстът. Та мисълта ми беше --- само защото някой е споменал Банско в "Мирър", не означава, че е е заслужено. И да, за 500-700 лева можеш да отидеш да караш ски една седмица във Франция, с включена карта, спане и транспорт. И като ти писне да караш 120 км писти, отиваш на съсдедния хълм, където има още 120. И най-"гадното" е, че сняг има, а опашки - не. Оглеждаш се за бетон и кал, ама ни бетон - ни кал. И на седмият ден ти писва, връщаш се тук, и вече си се "накарал" и някак си и банско и боро и пампорово ти изглеждат още по-неприветливи и непривлекателни.

Поне още по 15 курорта във всяка от изброените държави са по-добри от Банско. Т.е. на около 100-тно място е Банско.

А ти колко от тях си посетил, за да сравняваш?

аз съм посетил няколко от тези курорти които са споменати и мога да ти кажа, че банско е много далеч от истината. Има бая хляб да яде докато стигне. Да не говорим, че не са споменати още поне 10 курорта незнайно защо.

Ходил съм в обикновенни курортчета по Австрия, които са над нивото на Банско. такива из цяла Австрия и съсдените държави ги има стотици.

КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА ПИШЕТЕ ТАКИВА ПОРЪЧКОВИ ГЛУПОСТИ? ЗАТОВА ЛИ ЦЕНИТЕ НА АПАРТАМЕНТИТЕ ВЕЧЕ СА ПО 100 ЕВРО НА КВАДРАТЕН МЕТЪР ПО ИНФОРМАЦИЯ ОТ ДИР!!!

Пич,за 100€ не можеш да купиш квадрат земя в Банско камо ли квадрат жилище. Като не сте били в Банско не се упражнявайте да плюете. Зависта ще ви убие.

Завистта ще ви убие тъпанари. Вместо да сте доволни че влизаме в някаква положителна класация вие плюете като хамали, да не говориме че не сте и стъпвали в тоя град който така хулите а още по малко в някой от другите в класацията.

Банско е най скапания ски курорт

И "Боровец" и "Пампорово" са по-хубави курорти от "Банско" и по условия за ски и по цени и по всичко. Толкова за тази и подобни класации...

имал съм късмет да карам ски в част от тези курорти и мога с две ръце да кажа че нямат нищо общо с банско на светлинни години са пред банско особено бормио което е на 15 място. Аз за 1 седмица ако съм чакал максимум 5 минути в банско си имираш да чакаш докато се качиш

Това ли ти е критерия, колко чакаш за лифт? Ами пич, аз вече съм на годинки (35) и да ти кажа повече от 3-4 пускания на ден - просто забрави. Не това е най-важното.

Голямо кюфте си станал на 35.

Абе хора това са хубави новини, защо не се радвате и гордеете...и ние веднъж да сме в някаква положителна класация! Аз лично се кефя :)

Алооуу, банскалии, коя гарсонерка подарихте на авторката Джули Делахей да Ви превъзнася и докара поредните "жертви"?..)))

Авторката с една заплата си купува гарсониерката в Банско така че не разбирам защо ще си рискува кариерата.

За мен Банско е "гола вода" . Много прехвалена работа и естествено алчност която го погубва !