Коментари - Черни връх, Мусала и Мальовица любими на туристите | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боклук, ама това си е до културата на хората! В Швейцария и въобще старите алпийски нации дали има боклуци, въпреки големия човекопоток!? Особено където ходят предимно местни, дали има изпоцапано? Още има какво да се желае, но определено повече хора се облагородяват напоследък. Това да няма боклуци горе в планината започва далеч в ниското и назад във времето, още от първите примери във възпитанието.

В Рила и Пирин има популярни и по-малко популярни/почти недостъпни маршрути/.На по-достъпните с МПС места наистина остават боклуци,но има места където рядко стъпва крак и там е девствено и чисто.В района на Урдини езера и Злия Зъб в Рила например рядко се вижда човек и затова е чисто.Аналогично е положението в района на Кременски езера и Синаница в Пирин.А иначе около хижа Вихрен в Пирин не е чисто,но това е заради пътникопотока.

се прави в България, че не ми е ясно. На Витоша не остана място неизтъпкано от коли, планината се превърна в цигански катун от непрекъснати мероприятия съпроводени от скари и чалга музика. Никой не контролира къде спират превозните средства, кой цапа и пали огън. Витоша е тотално съсипана.