17-11-2017 20-11-2018

Коментари

махнете снимката от Петербург, излагате се...

снимката не е от Версай а от Петерхоф...

Не се залъгвайте, Париж е едно дъно. Навсякъде са нелицеприятни хора, които те гледат сякаш си ги напсувал. Престъпност до чудовищни размери, мизерия и мърсотия.

да, каналът в Петерхоф води към Финския залив

Най красивите места на които сме го правили са, капака на моето бмв с изглед към цяла варна, в тенерифе басейна в 2 сутринта без никой да ни хвани, на камен бряг плажа като посрещахме july morning, и едно време на един фестивал на isle of wight те кога jon bon jovi идва.... Така че от мене да знаете най красивите места са тези които си ги преживявате, а не туристически глупости на които отивате.

Ахххх ... Париж ... Има много неща за разглеждане! Ако момичето ви е по-разкрепостено, може да го заведете на Мулен Руж, от там на 600 метра е Плац Пигал - там, където се събират жриците на любовта. Хубаво е да се разходите по малките улички, но в центъра и денем. Душата на Париж е още жива, сърцето му тупти, но е много мръсен и същевременно страшен. Ще видите неща, които в София, например, няма да зърнете - много често патрулиращи по двойки въоръжени с автоматични оръжия жандармеристи, хора от всякакъв сой ... но ако не обръщате внимание на това, както и на убийствените цени за мизерните хотели, ще видите наистина много красиви места. Бих ви препоръчал и квартала Монмартър с бялата кула - страхотно място за разходки, и черните търговци са супер забавни. Сядат на земята с едни бохчи, в тях всякакви джунджурии - и продават. А като видят полицай всичко се скрива за половин секунда в якето. Как го правят тези нинджи, така и не разбрах. За разходката по Сена си вземете нещо, което да държи топло - дори и лятото да сте там - духа много вятър. Версай - вътре е красиво, но ако сте в натоварения сезон се чака много - до 2-3 часа. Препоръчвам да избегнете тура вътре в двореца, а да разгледате градините - съвсем спокойно може да си убиете 2-3 часа и да си намерите ваше кътче. Прекрасни са. Заредете се с хубави обувки и сравнително леки дрехи. Ние с жена ми бяхме за 3 дена и като киломентраж направихме 24-21-22 киломентра всеки ден. Струва си да си купиш карта за метрото и да се разхождаш. За Версай отделете един ден, защото е далечко!

В ТОЯ ПОБЪРКАН СВЯТ, ДЕТО СЕ ТРЕСЕ ОТ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ФАШИЗМА, КАКВА РОМАНТИКА, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА БЕ?! ЛЪЖЦИ!!!

Посетила съм всички столици на Европа, най-мръсния град е Париж, нищо особено, няма да повторя никога!

Секунда след като видях снимката на Версай, избухнах в смях :) Това е дворецът Петерхоф, дами и господа редактори в ДИР-а! И се намира на около 2200 километра от Париж, на брега на Финския залив, в Русия! Ама така е, като пътувате само от "Люлин" до "Младост" и копирате снимки от нета, всички дворци ви изглеждат еднакви ;)

Според мен сега на първо място в Париж трябва да са ваксинационните центрове?