Коментари - Строителството на Иракли било законно | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не на някакъв дъх теменужен, на бетони ухае плажът... Ненаядоха се!

Ахам, преди години още разделиха плажа и казаха - дотук е плажа Иракли, оттук нататък е плажа Вая. И сега - ама ние не строим на Иракли, а на Вая. Като че ли става въпрос за друга местност. Тези измекяри между другото имат/строят заведение и в София, намира се на улица Паренсов 13. Трябва всички да ги поздравим подобаващо.

че строят на плажа Иракли. Целия бряг е непарцелирана пясъчна ивица около 2-3 км. Всяко твърдение, че тук е плаж Иракли, там е плаж Вая, по-натам плаж Бандюга 1 и т.н. е опит да се прикрие убийството на природата , която е достояние на всички ни. Опитите да се обяви за законно подобно убийство не се различават по смисъла си от законността при разрушаването на световни културни паметници в Близкия изток.

Щом е руско, значи е законно. От Москва си имат хора и в парламента, да им гласуват удобни закони и в съд и прокуратура, да ги прилагат и в МВР, да ги пазят. А ДАНС си е изцяло кагебистка структура, да им е шапка. Жалко за Иракли...

за мошениците на власт все се узаконява,но на хората събарят в двора при даденост да се узакони,отговарящо за това-от ДНСК са проклети гадове,действат връзки само

Продажни мекерета! Само като казаха "община Несебър" и ми стана ясно, че бетона е законен :) Преди години главния им архитект бе искал 5000 лева подкуп от Военната Почивна станция :)