Коментари - Турската криза - голям късмет за туристите | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са пълни глупости. Не съм ходил ама съм сигурен, че фесовете продават само във долари и евро. Няма как да се преебат тарикатите.

Туроператорите, които частично плащат в началото на сезона и частично в края на сезона, хайде да посмятаме колко ще изкарат екстра и дали ще подкрепят турските си портньори с хотелите...

Турците чудесно си изиграха картите- явно свръх производството, което имат, налагаше именно падането на курса на лирата за да се стимулират продажбите и се освободят от стоките. Търговци, които уж губят, не правят промоции при закупуване на 2 артикула, третият безплатно- а точно това се случва в момента. Към 789 - бъди сигурен само в това, че Турция не внася от ЕС , а само изнася.

Ега ти търговията - това не го вярвам, турският търговец не е толкова будала, ако е купил стока от Европа за 50 000 Евро и ще я продаде сега за 30 000 - така ли - и кой ще му покрие загубите,аллах или султана .или ще фалира щото султана е казал да не се вдигат цените лири ли!

Нее, тук говорим за момента когато ти имаш евраци и ги смениш в Турция. Само тогава се усеща разликата

Споко, поевтинияването е за сметка на надценката. И етините неща са главно тези които се произвеждат там основно с техни суровини.