Още в началото на сезона от курорта Мальовица обявиха, че до 3 януари ски пистите ще работят за нощно каране всеки ден от 18:30 до 21:30 часа

На Коледа дойде и още една новина за гостите на Мальовица. В периода от 26 декември до 3 януари са в сила още по-ниски цени на дневни лифт карти, като и за нощно каране. Дневната карта е на цена от скромните 28 лева, а нощното каране е само 10 лева за възрастни, 5 лева за деца от 7 до 12 години и 8 лева за лица от 13 до 22 години. Деца до 7 години карат ски и се настаняват в курортен комплекс Мальовица напълно безплатно.

"Всекидневните нощни спускания и ниските цени до края на празниците са нашият подарък за всички гости на курорта. Надяваме се любителите на зимните спортове да ни споделят впечатленията си," каза Янко Аврамов от курорта Мальовица.

Най-голямото нововъведение през този зимен сезон в Мальовица е монтираното осветление по пистите Ръждавица, Улея и Стената, както и по трасето на Голямата паничка и Котвата, което позволява по-безопасни спускания под звездите. Монтирана е и нова гумена лента, която транспортира скиорите от пистите до едноименния хотел Мальовица. Създаден е и нов учебен плац, както и обособена зона за шейни за децата.

От курорта препоръчват на запалените скиори и сноубордисти да закупят сезонна лифт карта на цена от 720 лева, тъй като това е най-изгодният вариант.

Мальовица предлага едни от най-добрите условия за зимни спортове, както и изгодни ски карти в сравнение с големите курорти. За сравнение еднодневна ски карта в Боровец струва 75 лева, а на Мальовица след 4 януари ще е 40 лева.

"Очакваме ви горе за нови зимни приключения!" каза Янко Аврамов.