Каквото и да мислите за музиката на Принс, той притежаваше стил и недостижима класа. Бе креативен, разточителен и бляскав - и това със сигурност е отразено във ваканционния му дом на Карибите, който вече може да бъде нает.

Имението Emara Estate в Търкс и Кайкос се намира в района Turtle Tail на остров Провидансиал и е било собственост на легендарния музикант чак до смъртта му през 2016 г. Резиденцията разполага с две вили - Emara East и Emara West - в които има 17 спални, 15 бани, множество инфинити басейни и стаи с изглед към морето, пише TimeOut.

Снимка: OneFineStay

Освен всичко това Emara разполага със собствен полуостров и плажна ивица, и както може да се очаква, с много purple детайли.

Снимка: OneFineStay

Лилавото е основна тема - от билярдната маса и тенис корта до алеята. В наема са включени икономи и охрана. А ако пожелаете, и консиерж.

Снимка: OneFineStay

Както вероятно предполагате, всичко това не струва никак евтино. Цената за нощувка в Emara Estate започва от 11 310 британски лири (12 869 евро), което дори ако успеете да запълните вилата до пълния й капацитет (34 гости), е стряскащо скъпо.

Снимка: OneFineStay