Коментари - Накъде се насочват туристите в Европа | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алгарв е хубо ей, шибеците дето не са ходили по далече от Съниту да не пишат че стават за смях. Тръгнали Португалия с нашия кенеф да сравняват. Няма по смотана дестинация от нашето море.

Това заприличва на драмата с екстрадирания имигрант - "само не ме връщайте в България".... щом и тия нещастни баламурници са ни разкрили каква трагедия сме - какво да приказваме повече......

португалия е циганиика и водата е студена!коста брава (каталония) е супер водата е топла плажовете са чисти и обслужването е на ниво!ще останете доволни и има какво да се види като история и архетектура!

Така е всяка жена там ти се усмихва ... под мустак. :-) Ходил съм Португалия и страната ми хареса. Малко е като у нас яко графити в метрото, портокалите от портокаловите дръвчета по улицата са обрани и висят портокали само по най-високите клони, на площада се опитваха да ми продават дрога през 15 метра. Иначе кръчметата по уличката под моста са супер, но жените верно бяха повечето с леки мустачки. Към края на първата седмица спря да ми прави впечатление, но в началото беше странно.

абе как намаляват туристите!на калотина и капитан андреево е задрастване с туристи от холандия,белгия и наи много от доичланд!! много шалвар много забрадка!!

Туристите се насочвали към България... дето дори ЕДНА работеща тоалетна с течаща вода и тоалетна хартия няма по 99% от плажовете... Чекайте ги туристите да дойдат да ви дават парици за мръсни плажове, безбожно скъпи чадърчета и липса на елементарна санитария. Аз лично, ако нямахме къща близо до морето, нямаше да стъпя на българското Черноморие. Просто българинът трябва да се научи, че клиент се печели, а не прецаква - еднократно. Поздрави от Берлин.

Стой си в анадолския Берлин,щом си мазохист...,бая забрадка има за гледане!Ела да видиш колко сме зле-пълно е с мацки на плажа.Май само смешниците останаха на ....гурбет в чужбина.Поздрави от Бургас и морето

Ако се имат предвид португалските атлантически острови, нещата изглеждат по-добре макар , че и там не трябва да си зиморничав за къпане.

Португалия е атлантическа страна неподходяща за плажен туризъм. Водата в Атлантика рядко се качва над 21-22 градуса и приливите са големи и неприятни.

Даааааа километрични, безкрайни, пясъчни плажове без жезлонги и хотели. Наистина не е подходящо за форми на желе и прасе под чадър ...

Португалия е прекрасна страна за туризъм, с най-готините хора в Европа, с безкрайни плажове и това е мнение на всички мои познати и приятели, които са стъпили там. Посетете Португалия и гарантирам, че ще остане в сърцето ви.