Софиянци искат редовен транспорт до Витоша

Граждани протестираха пред Столичната община да бъде пусната отново редовна автобусна линия до Златните мостове на Витоша.

Обратно в новината

Коментари - Софиянци искат редовен транспорт до Витоша | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да има рейс събота и неделя ,а в делнични дни през два часа .който иска с кола парка да си плаща

Ми ходете си на село.Там е чист въздух, спокойствие, евтини млечни продукти, зеленчуци като едно време, прелитат най-красивите птици.Е, има и работа, а вие не сте мързеливи.

Едно семейсто 4-5 човека с раници в една кола. Колко автобуса трябва да вървят за да поемат хиляди хора? Няма по-отблускващо за децата от това, да ги натъпчеш в автобус като копърки, особено на слизане когато са уморени. Има няколко зони които са превърнали в ''паркинг'', но те не касаят туристическите маршрути.

Това от край време е проблем. Даж навремето докато още имаше автобус до Златните, винаги бяха претъпкани. Навръщае беше кошмар. А до Алеко? Автобусите вървят само през уикенда и напълно безпричинно не щат да спират над Бай Кръстьо! За да се тъпчем в скъпите лифтове на цеко. А с малко дете е абсурд да се кача на оня таралясник дето му падат седалките...... Оргомна планина над София и нулев достъп до нея.!!!!!

Еми ако искате работеща икономика, то няма как да стане без да има инфраструктура! Следователно не можем да си позволим да имаме планини и гори, защото тогава ще сме си на нивото на горските и планински хора! Всичко в България трябва да стане в заводи и магистрали, друг шанс нямаме, запомнете! И затова много уважавам Бойко, защото той знае именно как да направи всичкото това нещо работещо! Вижте в Русия като имат толкова много запазени гори, хубаво ли им е?

Обществен транспортдо Витоша !!!!

Крайно време е да се осигури от общината градски транспорт до Златни мостове.Маршрутка 10 реално не е възможно да се ползва, тъй като са нередовни, пътуват до Банкя и винаги са претъпкани.Да не говорим, че колите са неподържани, стари и натъпкани с правостоящи.При тази ситуация реално планината е недостъпна за голяма част от гражданите.

а като иска и още лифтове мутресата от Самоков

Да, лифтовете са единственото разумно решение. Така се прави в цял свят.

Хайде шопи - съборете тази планина за да има повече място за колите. Защо Ви е планина по- добре автопарк. Но като че ли най-добре да си построим сметище. Това ще е най-добре или да изберем по- проветливо място та да вее боклуците по добре и да ги отвява навсякъде.