Коментари - Взимат концесиите на четири плажа | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много правилно решение. Щом са в нарушение да им се отнемат концесиите.

Защо не отнехе концесията на "Каваците".Там през лятото нямаше къде да си сложиш хавлията, или имаше, но срещу 24 лв.

Защо сега?Защото няма вече плажуващи!

В България само 8 плажа ли има?Уж половината били в нарушение, а само 4 с отнети концесии!

Отврат! Всичките да ги смените пак няма заприличаме на Гърция. Нашите хора са отвратителна пасмина идиоти. Печалба. Печалба. На всяка цена и по най тъпия начин. Закони, закони трябват железни.

няма спасители от 1990 година. в слънчев бряг им дават по 1000 лева на месец. всички спасители не са местни. трябва да си плащат квартира. като си купят и храна за тях не остава нищо. повечето спасители са на възраст над 50 години. след 10 години няма да има нито един спасител.

Няман оплаквануя от Ахтопол. Добри цени, дават билетчета свободна зона. Явно някой е решил да цоца и е кихнал където трябва. Ще видим каква мизерия ще е догодина....

Пак някой (концесионер) е сгазил лука... Или не плаща на когото и колкото трябва, или се мисли за недосегаем. Обикновено на вариант 2 - ги трепят... А за пред овцете (народа) - поредния кьор фишек! Взема се от един (непослушко) и се дава на друг (послушко). Който слушка - папка!

МРРБ - А нещо за Сл. Юг , Како Биич, който тормози целия Несебър , Сл. Бряг и Св.Влас , какво ще се произнесете , или не смеете и даси момислите даже ?

да се чете ; Какао Бийч ; и - да си помислите .

Свърши сезона и им взеха концесиите, другата година пак ще им ги дадат. Смешници!

Уникално понятие , Слънчев бряг север . На сънито ивицата е една чак до Несебър . Или може би някъде около х. Кубан е границата . Мутрите трябва да бъдат изритани от морето !!!

А какво стана с Царския плаж на Червенка до Градина. Уж и той беше сигурно, че ще е с отнета концесия......явно мутрата е шарил яко, за да не го махнат

много навреме- изчакаха ги да си приберат печалбите и октомври им вземат концесиите- до следващото лято.....

Въобще концесионирането е като способ е погрешна форма, на стопанисване!Така се създават "монополи" и възможност за корупция!Същото се отнася и за ски пистите в Боровец, Банско и Пампорово (кой контролира цените на лифт картите и колко е реалната им себестойност? същото както с шезлонгите и чадърите по плажовете) Не случайно никъде в Европа не се прилага ТАКАВА ФОРМА.Още повече, че концесиите се раздават от министерството на регионалното развитие, което няма нищо общо с туризма.

Ал

Заради тия 10 милиона лева, които държавата прибира от концесии на плажовете, сигурно 1 милиард ни заобикалят и не се харчат на българското черноморие, а отиват в други държави. Защото точно тези концесии създават и протежират мутрите, които изнудват туристите да плащат данък сянка. А това ДРАЗНИ. МНОГО!

Много големи глоби в това е спасението . Ще я премахнат фирмата на която са регистрирани , ще открият нова на съпругата си , на детето си или някое поставено приближено лице и догодина пак същото по плажовете.

Далеч си от истината! Глобите са глупост,нищо не променят.Концесионирането на плажовете въобще трябва да се премахне.Ние нямаме половин година сезон,някакви си 3-4 месеца общината,която прибира таксите и разрешителните от съответния курорт да си ги стопанисва.