Туризмът в Турция бележи загуба от $30 млрд.

Туризмът в Турция се връща към живот, а резервациите са повече тази година, но това не носи средства, доколкото не се привличат западни туристи с "пари".

Обратно в новината

Коментари - Туризмът в Турция бележи загуба от $30 млрд. | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Мармарис има 174 работещи дискотеки, но няма пияни и крещящи младежи по улиците посред нощ. Нощите са тихи и спокойни. Единствените шумотевици са в хотелите в които има руснаци. Веднаж се случи да бъда в такъв и с тях оправия няма по 2-3ч. през ноща прибирайки се пияни пеят по коридорите и говорят високо.

Ай чИстито!

В скоро време няма да се върнат - живота е по-важен от парите, а там цари беззаконие. Практичски всеки може да бъде арестуван за "шпионска дейност". Западнярите добре го знаят.

Таман се бяха предразположили европейските туристи и хоп хитреца Ердоган накенза пейзажа. Говори разни демагогии за пред празноглавите турски кратуни за да си вдига популярността и решава вътрешнополитическите проблеми, но разруши позитивния имидж на Турция пред целия свят. Добре че е Путин да го гали по главата, така ще е докато се построи тръбата, после ще видим!

На кой му пука за Анадола? На никой

Хората с пари искат сигурност - а политически там такава няма - та от там са резултатите

Ердоган в затвора. Независим Кюрдистан и може да тръгне туризма

Отивай в ада.

Просташки Краварски глупости. Няма "кюрдистан" в единна Турция.

могат да си компенсират чрез турговия с русия или булгария...