Има хора, които се страхуват да летят със самолет. Има и такива, които го смятат за досадно.

Каквато и причина да имат да не са фенове на въздушния транспорт, мнозина не биха отказали един шот за смелост преди полета си.

Жена, пътуваща от Международното летище в Маями, Флорида, зарадва десетки пътници, като ги почерпи с водка точно преди преминаване на проверката на багажа.

Служителите по сигурността казали на жената, че не може да вземе със себе си пълната бутилка с водка. Вместо да я изхвърли, както се случва с почти всичкия забранен за внасяне на борда багаж по летищата, тя решава да я оползотвори, като почерпи с по един шот всички пътници покрай себе си.

Случката стана известна, след като в социалната мрежа TikTok се появи видео как чакащите за проверка пътници си предават бутилката от ръка на ръка и отпиват доволни.

@latinnbellaa

##fyp ##miami ##funny

♬ original sound - D

На заден план се виждат и служителите по сигурността, които се забавляват на случващото се.

Не липсват и забавни коментари под видеото. Един потребител пише: "Не мога да повярвам, че разрешават такова поведение на летището и дори съм разочарован, че не съм бил там да участвам!".

Друг потребител добавя: "Всичко е забавно, докато не осъзнаеш, че пилотът ти е на опашката."

Авторката на видеото допълва в коментарите, че всички са били допуснати на борда, тъй като са пили само един шот и никой не е бил пиян.